יאאאאא הישרדות (:)

NoAm1238

New member
יאאאאא הישרדות (:)

נעמה ניצחה >< לפחות זה לא דן , פאדיחה לו אפילו אחחד לא הצביע לו. אבל עדיין נעם הוא השווורד ! D:

:)

לא...נעמה היא השורדת הכי טובה שיצאה!!!דן גם היה צריך לזכות ונועם הכי פחות דוגרי הוא לא עשה כלום!!וגם השם נעמה השפיע עלי

אתם לא מאמינים מה קרה לי...

פספסתי את הגמר אתמול והקלטתי אותו בטלויזיה. כל היום הסתובבתי בפחד שמישהו יגלה לי מי ניצח ולא קראתי עיתון והזהרתי את כולם שלא יגלו לי. זה היה כמעט בלתי אפשרי במדינה שמדברת רק על זה אבל איך שהוא הצלחתי להתיישב מול הטלויזיה בערב מוכן לראות את הגמר מוקלט בלי שידעתי כלום. כל היום רק אמרו לי "תתכונן להפתעה, תתכונן להפתעה" אבל מי יודע מה זה אומר... הכנתצי פופקרן והתיישבתי מול שעתיים וחצי ארוכות עד שזוארץ סוף סוף הביא את הפתקים והתחיל להקריא. בדיוק לפני שהוא הכריז מי ניצח נגמרה ההקלטה. הייץי בשוק. אחרי כל היום, הצעקות, הזהירות והבלאגן בסוף אני לא אזכה לראות את ההכרזה? ניגשתי למטבח ופתחתי את העיתון... יופי, נעמה זכתה, ממש מגניב. לא מאמין על המכשיר הקלטה המטמטם הזה!!!

HeNoOsH

New member
חחחחחחחחחח וואיי איזה מבאס

איך לא שמעת מי ניצח כל היום ? חחח מוזר שאף אחד לא גילה את זה בטעות

קמינסקי

New member
בושה פשוט בושה

אין ספק שגם לנעם וגם לתחמנו הגיע יותר מלנעמה. אבל מה שעוד יותר אין ספק שהכי בלט בגמר המעפן הזה זה כמה בן אדם יכול להיות מסכן.. עידן קפון- פשוט חי בסרט והוכיח בשידור חי שהוא הבנאדם הכי מגוחך במדינה .. מסכימים??

HeNoOsH

New member
חחח עידן קפון חי בסרט

"קר פה קצת לא ? אז בואו נדליק אש" חחח מה ? תאכלס הוא עשה את כל הגמר..פשוט הצחיק בטירוף חחחח הוא יצא מפחיד..כאילו הוא שינן 28408354 פעמים את מה שהוא אמר והוא טיפה הגזים..נכון שאולי זה היה מיותר כי זה היה ביום האחרון והיא הייתה בשבילם סוג של חיית מחמד, אבל זה לא שהוא לא אוכל עופות בבית. קצת עשה מזה סיפור

רק לך זה יכולה לקרות../images/Emo9.gif

חח..... דן הכי הרג אותי,מוכן לתרום חצי מהכסף.... בואנה הוא יעשה הכל בשביל הכסף..גם אני היתי מוכנה לתרום חצי מהכסף בתמורה שאקבל את הכסף(אבל מה הנקודה פה?!) קיצור התבאסתי כי לא הגיע לנעמה לזכות,היא היתה גועלית להרבה שם..היא מהטיפוס שחושב שהכל מגיע לה ושהיא הכי טובה.. סנובית! נעם מגיע לו...וכולם עושים כזה שהוא לא שיחק את המשחק הוא שיחק משחק אחר. הזהו שזה חלק מהמשחק מה שנועם עשה שם!רק חלק שלא כולם היו מודעים אליו.היה מגיע לו

NoAm1238

New member
בדיוק .

אנלא מבינה מה כולם מזיינים תשכל "שיחק משחק אחר" , הרי הם אלו שהדיחו אותו , אז פתאום שהוא נכנס חזרה מתחילים להמצצציא שטויות . חוצמיזה, שעידן קפון אולי התלהב והכל, אבל הוא צודק, דן ממממש לא היה צריך להרוג את קוריצה (בטח שלא יום לפני הסוף), והוא עכשיו משלם על זה... !!! לא נוורא, נעמה חמודה :)

קמינסקי

New member
חחח מה זה קשור לזה שהוא יצא מסכן?

אז נכון דן לא היה צריך להרוג אותה אבל למה לנסות לצאת גבר ולהיסחף עם הדרמתיות? עידן קפון חי בסרט ולקח קצת רחוק מדי את הכרזות הנקמה שלו ואגב הוא גם הזבל שבגללו נעמה זכתה למי שלא יודע היה סיכום ברור בין כל חברי סבאנה שבוחרים בנועם ועידן עבד עליהם שהוא איתם וברגע האחרון בגד ונתן את הקול המכריע לנעמה. ולמה נראה לכם שדן משלם על קוריצה? הוא הרג אותה רק בגלל שהוא ידע שאין סיכוי שאף אחד יבחר בו גם ככה- הוא שילם על זה שהוא זיין אותם אחד אחד ממש לא על קוריצה, וקפון המסכן עם כל האיומים וההכרזות בסוף דפק את נעם לא את דן.

66

דוקא ממש לא ...אצלי זה היה מדורג דן ואז נעמה ואז נעם..נכון משחק אחר ונכון שהוא פעם בשלושה ימים היה עם מישו אבל זה לא כמו כל האנשים ששרדו מריבות משימות יותר קשור וכל זה...נעם בסדר שרד את אי המתים מי ישמע מה הוא כבר עשה...זה שנעמה זכתה זה טוב -זה טוב לי זה טוב לי-סתם זה פשוט כבוד לנשים!!

המריבות לא היו השרדות,הם היו סתם חוסר דרך ארץ

היו משימות בשביל להראות השרדות.. לתוכניות בארץ שלנו יש את הטבע לקנות סדרות מחו"ל ולהרוס אותם

פורום יפתי הפך רשמית לפורום השרדות(?)

משום מה יש פה יותר שרשורי השרדות מכל שרשור אחר..... חח וצודק קמינסקי... רק שלא ידעתי על הסיכום הזה בין סבאנה. חכה עוד יהיה רצח בנושא הזה חח...קפון ידקור שם מישו

למעלה