יאאאאהההוווווו

Digi Lista

New member
יאאאאהההוווווו

טוב, אני ממשיכה לנסות ולגוון בכותרת לגביי הפרק היומי(קודם כתבתי הודעה והמחשב הטומטום הזה פשוט נסגר...) איך אני אוהבת את הקטעים בסדרות היפניות ובעיקר בדיג´ימון בהם התמונה נחלקת לכמה חלקים(לפעמים 2, לפעמים 5... ובעונה הראשונה של דיג´ימון אפילו שמונה!)אין לי מושג למה אבל אני פשוט מטורפת על העניין(בפרק בעונה שעברה שהיו כול פעם כמה דיג´יגדילות של אותו הדיג´ימון הייתי בהלם וראיתי את זה מיליון פעמים אבל עדיין...)...אימפמון כול כך מתוק(שאני לא אזכיר אותו לפחות פעם ביום?) וקולו השטיחי מתחיל להתחבב עליי(ככה זה כשמתרגלים...)איזה חמוד, כול כך רוצה להיות אהוב ובמקביל להיראות קשוח...וריקה בכלל בנאדם "נדיב" בקבוק שתייה? לאן הגענו?למרות שזה שיפור לעומת התנהגותה לרנאמון(ריינמון) עד עכשיו וכמובן שמה שחשובה זאת הכוונה והתשומת לב...והשיר על מישל(נדמה לי שזה מישל) ששחה בסירה בנהר בכלל להיט(בעיקר הביצוע של קנטה...), בכלל העונה הזאת לא מפסיקה לספק להיטים(קולומון מון מון, הוא דיג´ימון מון מון ולא לימון מון מון...)אולי בפעם הבאה נשלח לאירוויזיון את מיטב זמרי ארצנו בשירים שלא יכתבו ע"י ישראלים אלא ע"י יוצרי דיג´ימון(בכלל אפשר פשוט לשים הולגרמה של הדיג´ימונים בביצוע הישראלי...)שלא תבינו לא נכון אהבתי מאוד את השיר של שרית חדד השנה באירוויזיון(למרות ששירים מזרחים הם ממש לא הטעם שלי)אבל עדיין...

DigiCat

New member
ראיתי עכשיו ת´פרק...

שתי הערות... לא קצת מעצבן שהם מנצחים כל כך מהר את הדיג´ימונים הרעים (איפה המאבק, איפה?), וגם, ריקה...בקבוק שתיה???. בכללית, היה פרק ממש מצחיק, צחקתי מכל בדיחה, אז ח"ח למתרגמת (מאיה בר-שלום, אם זכרוני אינו מטעני)!. אימפמון כזה מתוק! מתחת למעטה הקשיחות הוא פשוט דיג´י-מותק!. סטטה מותק... אהבתי את הרעיון של לשלוח לאירווויזיון שיר מאת יוצרי דיג´ימון! אנחנו עוד נביא את המקום הראשון (בעיקר בגלל שאין מדינה שלא רואים בה דיג´ימון וזה כל כך יעזור עם הנקודות...חחחחח). אהה...הורדתי את השיר של קולומון מהאינטרנט (המקורי באנגלית וביפנית... זה קורע!). פאנקייק לכולנו! (מי שראה ת´פרק יבין...)

Unicorn Fairy

New member
הגעתי למסקנה שקלומון...

יהודי! יש לו הרי מגן דוד על המצח...חחח...עזבו...זה שטיות של דיג´יקאט/יוניקורן פיירי (נו...אני אותה אחת).

פרק מהמם!

זה היה פרק מהמם במיוחד החלק עם אימפמון במים ובכלל פרק שרואים בו כל-כך הרבה אימפמון והנרי זה בטח יום המזל שלי.

Digi Lista

New member
ואם כבר אימפמון...

השבוע החלטתי שאני לא מסופקת ממצב התמונות שיש לי וממצב התמונות בגלריות(עזבו אני בעלת נטיות לקיצוניות ברמת הפרפקציוניסטיות שלי...דיי דומה לריקה...)כמובן שזה רק פראנויות שיש לי אבל...אם כבר אז כבר...הלכתי להמון אתרים של דיג´ימון בהם עוד לא ביקרתי(ואם להודות באמת חלקם היו בשפות שאני ממש לא מבינה כמו רוסית, אומנם היה תרגום לאנגלית אבל לא לכול המילים...)ואז מצאתי תמונות פנארט(אני לא זוכרת איזה אתר)ומצאתי גם את התמונה הבאה...היא של אימפמון אבל שימו לב כמה נכון מה שכתוב...

Morphia

New member
תודהתודהתודה!!!!

חשבתי שבחיים לא תהיה לי בדיוק התמונה הזאת, שבה הוא פשוט מהמם!!!!

למעלה