יאאאאמיייי
ס סיונול New member 19/6/03 #2 תכירו.. זה הרקע של המחשב שלי.. נו השולחן עבודה או איך שלא קוראים לזה...
S shlomitosh New member 19/6/03 #4 נצל"ש!! מי שהולך לאיחוד!!=>כנסו.. תצלמו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונות של מוקי!!!-כי אני לא יכולה ללכת ואז תשרשרו אותם לפורום!! תודה!!
נצל"ש!! מי שהולך לאיחוד!!=>כנסו.. תצלמו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונות של מוקי!!!-כי אני לא יכולה ללכת ואז תשרשרו אותם לפורום!! תודה!!
ש שבקניק מתלהם New member 19/6/03 #5 עכשיו בכוונה אני אצלם רק את חמי, מירו, פילוני, פלומפי, ג'יימס ודוידי
S shlomitosh New member 19/6/03 #6 מה?? אבל אבל אבל מוקי הכי חשוב!! הוא מרכז ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותצלם אותו!! פליז? בשבילי?
מה?? אבל אבל אבל מוקי הכי חשוב!! הוא מרכז ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותצלם אותו!! פליז? בשבילי?
ב בהביבו New member 20/6/03 #8 סיון - תראי מה זה! הוא מסתכל לך ישר ... .. .. .... בעיניים כבוד הוא לך!
H Hypnotic Poi§on New member 20/6/03 #9 אפרופו רומי אבולעפיה... אנחנו עושות ביחד מטבחים בבסיס. לנשוך אותה???
ס סיונול New member 20/6/03 #11 וואט??? אני יום ראשון בבסיס אצלך.. קורעת אותה!!! גגגגגגגרררררררררר ואם אני לא יצליח להגיע.. נשיכה שתשאיר לה כחול תספיק
וואט??? אני יום ראשון בבסיס אצלך.. קורעת אותה!!! גגגגגגגרררררררררר ואם אני לא יצליח להגיע.. נשיכה שתשאיר לה כחול תספיק