יאאאא..איזה מרגש היה!!!!

omri120

New member
יאאאא..איזה מרגש היה!!!!

עידן רייכל בא לאולפן של דודו טופז בערוץ 10...כשההורים של תאיר (הילדה שנרצחה בבית ספר) היו המרואיינים בתוכנית. דודו טופז הביא במיוחד את עידן רייכל..כי מסתבר שתאיר אהבה מאוד את השיר "ממעמקים". ואפילו שמה את זה כצילצול,כשיר המתנה אצל אמא שלה. אז עידן בא במיוחד והקדיש את השיר לתאיר שבשמיים. היה כ"כ מרגשששששששששששששששששששששששששששששששש וכל האחים של תאיר והחברים מהבית ספר שהיו בקהל...בכו ממש. אני הייתי על סף בכי..אבל חברה שלי הייתה לידי..אז התפדחתי להזיל דמעה. חחח מה אתן חושבות ,בנות???????? גבר שבוכה...הוא רכרוכי? חנון? פתאטי? וכו' וכו'.. אשמח לשמוע תגובות!!

לבכות זה בכלל לא רכרוכי.

ממש לא, אני עדיין בוכה כשאני רואה את "במבי"... אבל מצד שני - זה דיי פאתטי לראות את דודו טופז...

ה ר ו ע ה

New member
מסכים עם כל מילה

אבל הקטע הכי מרגש זה במלך האריות שסימבה אומר "אבא,אבא,תענה אבא" אני פשוט בוכה בקטע הזה

magenta73

New member
זה תמיד מדאיג אותי

הקטע של לבכות בבמבי. אני לא בכיתי בבמבי. באמת שלא. גם לא באי.טי. לעומת זאת, בכיתי בדמבו. מה זה אומר עלי????

זמשוש

New member
בנות רוצות לראות את הרגישות הזו

אבל לא להגיע למצב קיצוני... היה למשל שבוע שעבר קטע על זה נראה לי ב"קצרים"... זוג נפרד בשדה תעופה, הבחורה שואלת את הבחור אם הוא יתגעגע אליה וכו' ואומרת לו שהוא לא צריך לחסום את עצמו כי הם כבר הרבה זמן ביחד... אז הוא מתחיל עם לחלוחית בעין... היא מתלהבת מתחילה לנחם... הוא עובר לדמעות... היא מתרגשת... ואז הוא מתחיל להתייפח ולהתיבב מול כולם... היא בורחת משם.

bulb

New member
אתמול בלילה עלו דמעות בעיני

אחרי דפקתי מפתח 27 על הזרת.

tombraider

New member
אני לא רואה גבר שבוכה כרכרוכי

נהפוך הוא. אני אשמח שהגבר שלי יידע לבכות שצריך. ולא יעצור דברים בפנים בגלל הסיבה שאולי אני אחשוב שיש לי חבר רכרוכי. זה שטויות במיץ. המחשבה הזו ישנה לא רלוונטית וטובה לימי הביניים.

bulb

New member
אויש ,איזו שנינות

ממש שרטת אותי עם לשונך החדה.

bulb

New member
את רוצה אותי רק בגלל הגוף. אני בסך

הכל אוביקט מיני בעיניך.

רכרוכי?

מי קבע? בלוויה של סבתא חיה גמני בכיתי, ועוד על הכתף של אשתי. אז? אני צריך לשחק אותה קשוח? על מי זה עושה רושם בכלל? דווקא מי ששבטוח בגבריות שלו לא יתבייש להזיל דמעה כשצריך.

אני בוכה על יהודיות ביפו ..........

...שהם יוצאות עם ערבים
כי המדינה הכתיבה דו-קיום ( " עלק " ) !!!!!!!!!!!

למעלה