יאאאא אני בשוק!!!

tamarhp

New member
יאאאא אני בשוק!!!

לא חשבתי על זה שיש פורום אוריגאמי!!! למרות שזה הגיוני... אני מתעסקת באוריגאמי מכיתה ב' בערך, ואחרי שהתחלתי משכתי גם את בנדוד שלי לעסק ומאז במשך כמה שנים היינו מקפלים ניירות בכל הפגישות שלנו (זה כולל אפילו בחתונה של אחותו). הוא לקח את זה הרבה יותר קשה ממני, ולכל יומולדת היינו קונים לו חוברות וספרים של אוריגאמי. אחרי כמה שנים די עזבתי את זה, אבל אני עדיין אוהבת את התחום למרות שאין לי זמן וכוחות להתעמק בו. יש לי מעט חוברות (בעיקר של מירי גולן) וספר של אוריגאמי, ובשנה שעברה גם עשיתי את הפרוייקט שלי באנגלית על אוריגאמי, ותמיד כשיש לי פיסות נייר קטנות ביד אני מקפלת מהן ציפורים או פרחים... אז אני תמר
בת 16 וחצי... ואם יהיה נחמד לי פה ואני אראה שאני מצליחה להתחבר לפורום ולנושא - אולי אני אשאר
יום מעולה לכולכם!

CentaurX

New member
ברוכה הבאה ! אני גם חדש ורק

לפני שבוע בערך הצטרפתי לפורום הזה דרך האתר של מירי גולן ומה אני אגיד... התאהבתי! :) אני ממש חדש באוריגמי ואני התחלתי להתעסק בזה רק לפני שבוע אבל לצערי זה קשה כי עברתי ניתוח ואני עדיין בגבס(ביד שמאל) אז אני לומד לאט מהרגיל. עוד 9 ימים אני מוריד את הגבס ואז אתאמן יותר ונראה איך ילך לי. מקווה שתהני מהשהות כאן כמוני :)

mirigami

New member
קיפולי נייר עם גבס

כשיש גבס חשוב מאוד להפעיל את האצבעות מוטורית. כך שיורידו לך את הגבס האצבעות יהיו פחות מנוונות. ולכן זה מצוין שאתה מקפל עם גבס!

CentaurX

New member
למירי שלום.

אם כוונתך ליד שמאל (שיש בו גבס) אז אין אפילו אצבע אחת חשופה, כל האצבעות, כף היד וחצי מהזרוע מכוסים כולם בגבס. צהריים טובים, קנטאור.

ycyclop

New member
זה יכול לתפוס חזק

גם אחרי הפסקה ארוכה. אני קיפלתי קצת בגיל צעיר והפסקתי ובערך כאשר הייתי בן 16 התחלתי שוב וזה תפס אותי הרבה יותר חזק. ביחוד כאשר ראיתי את הדברים היותר מתוחכמים שניתן לעשות

למעלה