יאאאא.. אני כולי בתהרגשות!

DidjiT

New member
יאאאא.. אני כולי בתהרגשות!

מישהו פה הולך לפסטיבל היונה? כי כי... שוטי הנבואה מופיעים שם.. וגם... תומר נאפר! זה אומר שפעם שניה בחיים בלייב "ג'נריישן"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאא.. אני מקווה מאוד להיות שם =] יו ואיך לעזעזל לדנה ברגר יש כל כך הרבה זמן להופיע בכל דבר? מדהים. חחחח....

הו הו!!

סופסופ משו שהוא לא בשבתסלאש חג!!יפה להם!!!!! וגם אני בתנועת נוער.. משמע יש מצב עצוום שנאי שם!!! עעכשיו רק השאלה אם יש קורס של מד"א או לא.... אויש מגניב לי

אנאפאזה

New member
להילה ההאדומה

זאת ליאורה מניצנים פוסטמה!שתיהיה לך שנה טובההההההההה מאמי שלי!את הולכת לבוג'ו בנטון בחוף פלמחים ב16?

DidjiT

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ליאורה????? כאילו חברה של מיכל והדס? ליאורה הזאת???? אם כן... מההההההההההההההההההההה< להילה האדומה? ליאורה??? תמותי. חחחח.. סתם סתם חולה עלייך! זאת שיר!

תתתמר

New member
יוווווווווו אני הולכת אני הולכת!!!

אנשים תקשיבו פסטיבל כזה זה דבר של פעם בשנה (או שנתיים?) והופעות ופסטיבלים כמו בראשית וזה יש כללל הזמן תאמינו לי שהכל אותו דבר! בראשית שנטיפי בומבמלה הכל אותו דבר! ודבר כזה זה משהו עם משמעות! הולך להיות אדיר!!!! וחוצמיזה סתכלו על האמנים!!!!! ביינזונה!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני גם בתנועת נוער אז זה רק 70 שקל.....
אנשים תבואו זה הולך להיות ענק! ואגב - דנה ברגר שולטת!!!!!! והיא שלחה נשיקה בקול הרוק!!!! לי!!!!!

תתתמר

New member
אני הולכת! אני הולכת! אני הולכת!

אנשיםםםםםםםםםם תקשיבוווווו דבר כזה לא קורה כל יום!!!! זה פסטיבל לשלום!!!! פסטיבלים כמו בראשית בומבמלה ושנטיפי זה כל הזמן!!! הולך להיות גדולללללללללל!!!!!!!
ואגב - דנה ברגר = שליטה!!!!!!!! והיא שלחה לי נשיקה בקול הרוק!!!! ליייייייי

למעלה