יאאאא חלומי התגשם!!! אנשים אני חולה על אשלי אני פשוט מת על כל השירים שלה...סוף סוף יש לה פורום
C CoolBoy16 New member 8/11/05 #1 יאאאא חלומי התגשם!!!../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אנשים אני חולה על אשלי אני פשוט מת על כל השירים שלה...סוף סוף יש לה פורום
יאאאא חלומי התגשם!!!../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אנשים אני חולה על אשלי אני פשוט מת על כל השירים שלה...סוף סוף יש לה פורום
1 12 Not Like You New member 8/11/05 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif!! ../images/Emo29.gif חיכיתי הרבה זמן שיהיה פורום לאשלי היא פשוט מלכה!
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif!! ../images/Emo29.gif חיכיתי הרבה זמן שיהיה פורום לאשלי היא פשוט מלכה!
C CoolBoy16 New member 8/11/05 #5 מנצל"ש את עצמי...../images/Emo70.gif תצביעו- לאשלי במצעד של פורום MTV וכאן אפשר להצביע לשיר שאתם הכי רוצים בתור הסינגל הבא שלה (אל תצביעו ל L.O.V.E.)
מנצל"ש את עצמי...../images/Emo70.gif תצביעו- לאשלי במצעד של פורום MTV וכאן אפשר להצביע לשיר שאתם הכי רוצים בתור הסינגל הבא שלה (אל תצביעו ל L.O.V.E.)
• •silly• New member 8/11/05 #6 מאוחר מדי../images/Emo3.gif כבר הצבעתי ל-L.O.V.E אני אוהבת את השיר הזההה
C CoolBoy16 New member 8/11/05 #7 אבל...אבל...אבל... הוא מוביל במלא על כולם ואני יחסית פחות אוהב אותו.....אני הצבעתי ל DANCING ALONE התלבטתי אבל הוא היה הכי למטה מהשירים שאני אוהב...חייבים להעלות אותו!
אבל...אבל...אבל... הוא מוביל במלא על כולם ואני יחסית פחות אוהב אותו.....אני הצבעתי ל DANCING ALONE התלבטתי אבל הוא היה הכי למטה מהשירים שאני אוהב...חייבים להעלות אותו!