יאאא איזה יופי שיש פורום של הישרדות

MeWithoutU

New member
יאאא איזה יופי שיש פורום של הישרדות

היי אנשים....... אני ג'ולי(= נעים מאוד! התחלתי לראות הישרדות מעונה 5 והתמכרתי!!! לפני כמה זמן נגמרה בטלויזיה עונה 11 וחשבתי...מה???זהו?אין עוד??? אבל יש לי אתר שאפשר להוריד ממנו סדרות כולל הישרדות אז הורדתי... וכבר הספקתי ליראות גם עונה 12 וגם 13 ועכשיו אני מורידה את 14. בעונה 5 רציתי שבוב ינצח...()= אבל עונות 12 ו 13 - בהחלט עונות מדהימות!!! שני העונות הכי טובות שהיו לדעתי עונה 12 - אוסטין כזה חמודדדד...(= והכי חמוד וסקסי - טרי...(((= הייתי בטוחה שהוא יזכה...והגורל רצה אחרת! כמה התאכזבתי! עונה 13 - אוזיייייייייייייייייי
הגבר המושלם!...מכל העונות - הוא האחד! כמעט בכית כשהוא לא זכה...חחח זהו... איזו עונה הכי אהבתם? ראיתי שיש כמה פה שראו גם עונה 12-13-14 אז איפה ראיתם?אין הרי בטלויזיה...

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, ג'ולי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifלעונה 13

יש לך שם יפה
אני חנה
העונות האהובות עליי הן 7, 8, 10 ו-13, ואני מסכימה לגמרי לגבי אוזי
למרות שלא בכיתי כשהוא לא זכה- כשהוא ויול הגיעו לגמר כבר לא היה אכפת לי מי יזכה מבין שניהם
ולגבי איפה אנשים רואים את התכנית- בלוויין כבר שידרו את כל העונות חוץ מ-15... מי שאין לא לוויין- או שחברים מקליטים לו, או ש... דרכים אחרות

MeWithoutU

New member
../images/Emo58.gifתודה על קבלת הפנים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אוייי...גם עונה 8 הייתה טובה(= שכחתי ממנה....... וב 13 אני די חיבבתי את יול...אבל כללללללל כךךךךךךךךךך רציתי שאוזי ינצחחחחחחחחחחחחח........ טוב לפחות הוא זכה במכונית...אז הוא יבוא לקחת אותי לסיבוב
חחח לי יש "הוט"...אז אין לי ברירה אלא ליראות בדרכים אחרות... ואגב...איזו עונה משודרת כרגע בארצות הברית?

Fairywitch

New member
עונה 15. והיי- את צמחונית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גם אני
כבר 15 שנה...

MeWithoutU

New member
15 שנים?../images/Emo12.gifוואו...איזה יופי../images/Emo13.gif

אני אפילו לא שנה...

Fairywitch

New member
../images/Emo50.gifהשנה הראשונה הייתה קשה לי, כי

אהבתי בשר מאוד. זה מעולם לא הגעיל אותי- זאת פשוט הייתה החלטה שכלתנית מוסרית, לעומת חברה טובה שלי שזה פשוט מגעיל אותה.

MeWithoutU

New member
תודה. ויש לי שאלה...

האם כשהחלטת שאת מפסיקה לאכול בשר התחלת להיגעל פתאום מהריח ודברים כאלה??? כי כשאני החלטתי שזהו אני לא אוכלת עוד בשר... אז פתאום כשאנשים היו אוכלים לידי בשר מאוד נגעלתי. אני כל כך נגעלת שיש לי מחבת משלי להכין אוכל צמחוני... גם אני הפסקתי מתוך מוסריות.

omer719

New member
ברוכה הבאה ! ורציתי לשאול.

איזה אתר מדובר? כי גם לי יש אתר אבל משום מה את עונה 14 לוקח מלא זמן להוריד , זה בקושי זז אז התייאשתי . תוכלי לשלוח לי במסר ? כי אסור לדון בזה פה. ואם את לא מצליחה אז תוכלי להוסיף אותי למסנג'ר ולתת לי את האתר? [email protected] ואני הכי אהבתי את עונות 7 , 6 , 11 ו- 13. אבל עדיין לא ראיתי הכול אז אולי זה ישתנה.בבקשה תכתבי לי זה נורא חשוב לי. היא או כל מישהו אחר , בא לי לראות את עונה 14 .

למעלה