יאאא...איזה פורום מדליק!!!

אין שם5

New member
יאאא...איזה פורום מדליק!!!

רציתי לשאול אתכם.... האם אתם באמת מרגישים שהמגורים בדירה שכורה ,מחוץ לבית של ההורים...שינה בכם משהו?? או שמדובר בסתם קלישאה. אצלי למשל ואני אומר את זה בצער רב,לא קרה כלום. זה לא ביגר אותי זה לא עשה אותי למישהו אחר (לא מבחינת ביטחון..לא שחסר לי ולא שלא חסר לי...כמו כל בנאדם ממוצע) זה לא עשה אותי ליותר מאושר או ליותר מבואס. פשוט כלום. וזה די מטריד אותי. כי תמיד רצה הקלישאה הזו כמו שאומרים שאתה הולך לצבא "יותר בוגר" "חיים אחרים" "יותר אחריות" וכו' וכו'. אצלי פשוט כלום. עד כדי כך שאני חושב לחזור לבית של ההורים בכדי לחסוך את ה 40,00 ש"ח בשנה שאני מבזבז.(שכירות,לא משנה איפה אני גר+ארנונה חשבונות . זה עצוב. אבל ככה אני מרגיש. ואחלה פורום

אין שם5

New member
יאאא..ממש נעלבתי

יום שלם,לכולם עונים ומשיבים,ואני נאדה. ביאסתם אותי

אין שם5

New member
את לא...אבל....יש אחרים שכן

אבל כנראה הם מעדיפים לענות על שאלות מתכונים...או על שאלות של תוכניות טלוויזיה ..מאשר על שאלות מהסוג הזה. אני הלכתי

אז בבקשה תלך

ההודעה הזו נכתבת למען אותם אנשים שלא יודעים למה יש התעלמות כה גורפת, וחושבים אולי שזה מתוך גועליות קטנונית. את סוף השבוע שעבר אני הייתי צריכה להעביר בעצבים, בקטנוניות ועל שטויות, בגלל איזה טרול שהתחפר פה בפורום. קיבלתי מסרים מאנשים שנפגעו, אנשים איימו שיתחילו לקלל, מה לא. למען הסדר הטוב, בואו ניזכר לרגע בהודעה שפתחה את אותו שרשור, ושכתב, מה אתם יודעים מיודענו הזנוח כאן. קראו אותה ותחליטו אם נראה לכם שכל העניין אמיתי: אני מרחם עליכם חמודים שלי אני קורא וקורא את כל מה שאתם רושמים כאן...ואני די מרחם עליכם. גם אני בשנים הראשונות שלי גרתי עם שותפים....חיפשתי...ביררתי...טלפנתי..זה היה כזה סיוט. לפעמים אתה נופל על שותפה כזו גועלית..לפעמים על שותפה מדהימה....רוב הזמן אבל אתה מכניס מישהו או מישהי הביתה שאין לך מושג מי זה. כמה כיף לי שאני כבר גר לבד ויכול להרשות לעצמי מבחינה כלכלית להיות בדירה משלי. כל הקטע של "השותפים לדירה"...יפה רק בסרטים. במציאות זה מעיק חרא מעצבן ומעציב. תעשו חיים *********************************************************** עשר דקות אחרי שההודעה הזו נכתבה, הפציע משתמש אחר, והתחיל לריב עם כולם. כותב ההודעה, כמה מפתיע, מעולם לא שב. עד עכשיו, ועם סיפור חדש. אז אני מבקשת , תעשו לי ולעצמכם טובה, אל תגיבו. ושוב, אם זה לא היה ברור: אל תגיבו לא תגיבו - הוא ילך. כן תגיבו - שוב יתחיל ריב. שוב אנשים ישלחו מסרים עצבניים. שוב אני אצטרך להחליט אם למחוק או לא למחוק. שוב יהיה כאן לא נעים. ולא להגיב - זה כולל בלי אגודלים, בלי תמיכה, בלי הצדקה. שההודעה פשוט תרד ודי.

למעלה