יאאא אנחנו בפורומים מועדפים בעמוד הפורומים של תפוז
D DesertRose7 New member 8/7/04 #4 או יותר נכון.. כל כך לא אהבתי!! תסלחו לי.. אבל הוא מפחיד אותי!! אני אומרת..NEXT
C complicated girl2 New member 9/7/04 #8 מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמאל'ה שמיטל לא תיראה ככה את מאט...היא תחטוף שבץ זה משו מפחיד חבל על הזמן....תחליף ומייד ...אני צכה לטלפן למשטרת האופנה והתספורות הגרועות....המצב שלך מאטי הוא מקרה חירום
מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמאל'ה שמיטל לא תיראה ככה את מאט...היא תחטוף שבץ זה משו מפחיד חבל על הזמן....תחליף ומייד ...אני צכה לטלפן למשטרת האופנה והתספורות הגרועות....המצב שלך מאטי הוא מקרה חירום
S SurfeR Babe New member 8/7/04 #5 מזל - טוב לנוווו ודרך אגב - זאת קארין, KaRiNushit, בכלל לא אהבתי את הכינוי שלי אבל לא היה לי למה להחליף אז סוף סוף מצאתי משהו... יפה? אני פשוט מתה על השיר הזהההה
מזל - טוב לנוווו ודרך אגב - זאת קארין, KaRiNushit, בכלל לא אהבתי את הכינוי שלי אבל לא היה לי למה להחליף אז סוף סוף מצאתי משהו... יפה? אני פשוט מתה על השיר הזהההה
1 13 u S t 3 D New member 9/7/04 #7 מאטי מה עשית לעצמך?????????????. מה זה הזוועה הזאת???? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מהר להחליייף אתץה מפחיד אותייייייייייייי
מאטי מה עשית לעצמך?????????????. מה זה הזוועה הזאת???? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מהר להחליייף אתץה מפחיד אותייייייייייייי
H Hypnotise New member 11/7/04 #9 תמונה מעודכנתתתתתתתתתתתתתתתתת..... אנשים אנשים אנשים.... תמונה חדשדשה של מאט והתספורת שלו... למזלנו הוא שינה את הסגנון שלו... התמונה מהופעה של באסטד ב - CD UK מהיום.... בבקשה...
תמונה מעודכנתתתתתתתתתתתתתתתתת..... אנשים אנשים אנשים.... תמונה חדשדשה של מאט והתספורת שלו... למזלנו הוא שינה את הסגנון שלו... התמונה מהופעה של באסטד ב - CD UK מהיום.... בבקשה...
D DawnR New member 11/7/04 #10 חחח... מישהו צריך לדבר עם הסטייליסט\ית שלו..... גם השיער שנראה כמו של כוכב דועך משנות ה-80' וגם הבגדים שלו שנראים כאילו סבתא שלו קנתה... ברצינות - הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב בימי You Said No\Sleeping.. שחר.
חחח... מישהו צריך לדבר עם הסטייליסט\ית שלו..... גם השיער שנראה כמו של כוכב דועך משנות ה-80' וגם הבגדים שלו שנראים כאילו סבתא שלו קנתה... ברצינות - הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב בימי You Said No\Sleeping.. שחר.
D DesertRose7 New member 11/7/04 #11 מסכימה!! אני מסכימה להחליף את הסטייליסט/ית שלו.. אפילו לי יש טעם יותר טוב בבגדים.. ובשיער!!
1 13 u S t 3 D New member 13/7/04 #12 הלוו הלווו זאת תמונה לא ממש טובה יש לי את זה בקטןו ואני דווקה אהבתייי ובאמת הוא מתלבש מוזר לא נורא