יאאא!!! חזרתיי!!!!!

yaaruka

New member
יאאא!!! חזרתיי!!!!!

כמה זמן שלא הייתי פהה!!!!! למי ששכח אותי [בטח לא שמתם לב אליי בכלל! אבל בכל זאת..] אני יערה אברמי ממודיעין ואם מישהו מעוניין זה המסן שלי [email protected] והאייסי 399629154 אם המספר לא נכון תאשימו אותי העתקה לא נכונה D= כל מי שרוצה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר או לאיסיקיוו! כל יום אני מתחברתת אאססס.. הנה אני פהה!! 333> שוב..-.-

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif הנה יערהההההה ../images/Emo8.gif

חחח זוכרים אותך! לפחות אני חח :) אחלה יום :)

yaaruka

New member
את זוכרת

את זוכרת כי את מדברת איתי במסנג'ר -.- אבל נראה לי שהרוב פה לא זוכרים ואם זוכרים זוכרים בגלל הסיפור ע כל ההערות המעצבנות שהגבתם לי חזרה בלי להסתכל על הסיפור הקודם שכתבוו>< בכל מקרה... חח לפחות אם זוכרים זה טוב D=

yaaruka

New member
../images/Emo9.gifאהה...

לא הייתי אמורה לגלות!? אופסי...

yaaruka

New member
גם את זוכרת!

חחח נעלמתי לי.. הממ... לישרא? חחח סתם נוו.. אבל אני נעלמתיי.. כי כולם שנאו אותי אחרי הסיפור ההוא שכתבתי חחח וגם.. גי נמאס לי.. חח הלכתי לי לשמוע אותם ולהנות מהמוזיקה שלהםם D= אבל הנה אני פה שובב!!! 3333333333>

DarkSecretLove

New member
חח איך אפשר לשכוח ?../images/Emo3.gif

לא שנאו אותך בובה
נחמד מאד לראות אותך שוב פה

yaaruka

New member
יאיי!! לא שונאים אותהה!!!

אל תקראי לי בובה!! חח סתםםם אני אוהבת להגיד בובה ולקרוא לאנשים בובעעע 333> ותודהה 333>

i am777

New member
סתם....מתוך סקרנות -

איזה סיפור?....(את לא חייבת לענות)

yaaruka

New member
הייתי עונה לך אם הייתי זוכרתXD

חפשי הרבה הרבה חודשים אחורה.. זה היה ב-2007 נראה לי חח לא נראה לי שתמצאי XD

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אני חושבתת

אבל לא בטוחה!! שזה היה בדיוק כשהיא הצטרפה לפורום והתנפלו עליה בגלל משהו , נראה לי בגלל שהיא אמרה , "נכון שג'ארד חתיך ויפה ו.....בלה בלהבלהבלהבלה..... " אז אני חושבת שבגלל זה , וזה לא היה ב2007 זה היה בתחילת 2008 , אני זוכרת כי נראה לי שאני הייתי פה כבר,,

yaaruka

New member
לא אמרתי כז\ה דבר על ג'ראד!!

נראה לך שאני ככה על ג'ראד בפורום של הלהקה?! אני לא מטומטמתת>< אמרתי משהו בסיפור.. משהו שאנשים לא אהבו.. אבל הם לא הסתכלו על הסיפור הקודם שכתבו.. הסיפור בהמשכיםם... >< וכן זה היה כשהצטרפתי..בערך.. חח בערך שבועיים או שלושה אני בפורום.. וישר מתנפלים חחח

adiiiXD

New member
את מתכוונת לסיפור על הפנטזיה שלך עליו?

ברוכה השבה =]

למעלה