יאאלה אנשים תשרשרו מילים של שירים !

pashosh4ever

New member
יאאלה אנשים תשרשרו מילים של שירים !

מוניקה סקס-עוד פעם הוא אהב אותה או יותר נכון הוא רצה אותה או יותר נכון הוא רצה אותה מתוך אהבה גרו בשכנות בשכונה טובה הלילות חולפים הקירות דקים הוא שמע אותה בלילה תני לי עוד פעם להכנס לתוך הלב שלך רק לשמוע רק לשמוע עוד פעימה הוא השמיע לה את המוסיקה שלו תל-אביבית מאוד היא אמרה שהיא כבר שמעה אותה במקום אחר או בזמן אחר הוא לקח אותה לבית קפה קטן ברחוב סמוך קנה לה לימונדה היא חייכה חיוך מובן אחרי הכל הוא לא הראשון שקנה לה תני לי עוד פעם להכנס לתוך הלב שלך רק לשמוע רק לשמוע עוד פעימה תני לי עוד פעם להכנס לתוך הלב שלך רק לטעום את הטעם שלך

שׁזִיף

New member
../images/Emo26.gif

שברי את הטלוויזיה / החברים של נטאשה שברי את הטלוויזיה ובואי נלך לישון כבר הרבה, הרבה זמן אני לא מצליח לחלום יש לי אהבה, ים של אהבה, אפילו יש לי קצת כסף אז מאיפה זה בא? מאיפה בא? מאיפה בא העצב...? אתה אוהב את הפוזה המלנכולית הזאת את אומרת אתה מחפש ומוצא את זה, אתה מכור אתה לא יכול אחרת פוצצי את הלווין שמשוטט שם מעל הוא לא שייך לשמיים בואי נעשה ילד, בואי נאמץ, לא אכפת לי אחד או שניים יש לי אהבה, יש של אהבה, אפילו יש לי קצת כסף אז מאיפה זה בא? מאיפה בא? מאיפה בא העצב?

גמני רוצה!! ../images/Emo9.gif

חלום כחול/פורטיס רואה אותך שוכבת בין הסדינים הלבנים ומטפס ת´דרך אליך אליך אוהב אותך צועקת ואת ידיך מחליקות הסיפוק שאת שואבת ממני אליך אני שותק ואת צוחקת כן יש טיפות של שגעון בינינו חלום כחול ואת נוטפת את כמו האש כמו להבה שורפת אני אוהב אותך תמיד מחדש כמו בירח דבש כשאת אוחזת אותי חזק כמו נחש מאבד שליטה רועד ונרגש התחושה שאת נותנת וגופך שמבקש אז קחי אותי למעלה אליך אליך האש שבך בוערת חלום שמרגש הסיפור שאת שואבת ממני אליך אני שותק ואת צוחקת כן יש טיפות של שגעון בינינו חלום כחול ואת נוטפת את כמו האש כמו להבה שורפת שיר מדהים

אושר מ

New member
תפסיקו

זה עובר על זכויות יוצרים ולא חוקי. גל ודודי יאלצו למחוק את זה. לא חבל?

עטלף77

New member
אושר צודקת.

ככלל אפשר מידיי פעם להעלות בפורום מילים של שיר שאוהבים או אם יש גולש ששואל מילים של שיר מסוים, אבל לעשות שרשור שלם עם מילים זאת עבירה גדולה וברורה מידיי ואנו נאלץ למחוק את השרשור. כרגע השרשור הזה ישאר ואתם מתבקשים לא להוסיף עוד שירים.

למעלה