יאאלה ,בי...

Justin Angel

New member
יאאלה ,בי...

הבנתי שנוכחותי אינה רצויה יותר בפורום הזה ולא בפורום האחות שלו. מי שמעורב בדבר יודע על מה אני מדבר. *ג´סטין מרים את תרמילו ושם אותו על הכתף ,עולה על פוני המלחמה הוורוד שלו ורוכב לכיוון השקיעה* "When I was first assigned to Babylon 5, I had to learn to speak several languages: Drazi, Brakiri, Centauri, and of course English, the human language of commerce. Some words have always come easier to me than others. One of the most difficult words for me was good bye. There is no corresponding word for good bye in Minbari. All our parting contain within them the possibility of meeting again, in other places, in other times, in other lives. So you will excuse me, if I do not say good bye. Our souls are a part of this place; our hopes, the foundation of our future. And we will past this way again." - Dellenn

Dia Leoghann

New member
רגע רגע רגע!!!!!

אני מוחה!!!!!! מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?!?!?! ג´סטין אני מקווה שזו בדיחה, כי אם לא אני יכעס מאוד!!

morning star

New member
אף אחד לא אמר שנוכחותך לא רצויה

סך הכל התבקשת להחליף מילה אחת ויחידה. כמו שאתה רוצה שיכבדו את דתך, כך גם תן כבוד מינמלי לדת של אחרים. בקורת היא דבר טוב, אבל לא מילים אשר נחשבות למילות גנאי. "נאה דורש, נאה מקיים". חבל שממילה אחת, אתה עושה כל כך הרבה רוח, חשבתי שאתה תראה את זה בעין יותר בוגרת. תרמת רבות בשני הפורומים (חוץ משעורי הסנדלרות הנדיבים), ואני מצטער לראות אותך הולך. להתראות. הנווד

hsotrt

New member
המממממ...אוליי...נדבר על זה??

אולי אתה לא מוסכם על כמה מהחברים בפורום הזה ואחותו הצולעת, אבל זו לא סיבה לעזוב...אז אוליי תלך לתקופת הרגעות או תחליף מילה או שניים עם האדון מנהל???

MGP

New member
טחחח או לאאאאאאאאא?

אתה בן אדם עם אופי נורא מורכב, ג´סטין... יש רגעים שפשוט בא לי להרוג אותך. ויש רגעים שאתה הבן אדם הכי אחלה בעולם! כרגע הראתה צד שלישי, אני אף פעם לא ראיתי אותך נכנע לרצון אחרים....

הדעה שלי עם ליה אביב(הנשמה-מתוקה)!.

למרות שגסטין היה יכול להיות עוזר פורום. נעל,-(אתגעגע לזה)-חחח...

עוד פעם אתה?!

די! תעוף מפה אידיוט! *רוני חושב ממש חזק עם לכתוב פה משהו שהוא עושה לאולטרה לאב ומוותר מחשש שימחקו לו את ההודעה*

nepthys

New member
ג´סטין,

הופניתי לכאן בשנית, הפעם מאדם מסתורי למדי ולא ממך, כדי לצפות באחד מהפלאים הגדולים שאני אזכה לראות. אדם כמוך מוותר. באמת, לא חשבתי שאי פעם אני אראה אותך עושה כזה דבר. וכמובן שהחלטתי להגיב. לי ולך סה"כ יש את אותה הבעיה - אנחנו שונים בצורת ההתמודדות החברתית שלנו מאנשים אחרים. בדיוק יתר: לנו יש חוש הומור. אנחנו משתמשים בביטויים קיצוניים ובניסוח שלא משתמע לשתי פנים ובלי שום התחשבות בדעת הקהל, מכיוון שאנחנו באמת ובתמים חושבים שדעתנו ראויה להישמע, ושאין דרך טובה לכתוב משהו, כאשר אין בו טיפה של.. הגזמה? בוטות? ולאנשים אחרים קשה לכבד אותנו. אכן, העולם מלא בצדקנים ארורים שמוכנים לשסף גרונו של כל אחד שיאיים על "שלוות הנפש" כביכול שלהם, כל אחד שרק במעט יערער את אמונתם. כמובן שברוב אדיבותם הם יסלחו לאויביהם, אך רק כאשר הם ייתלו על עץ גבוה. אותם אנשים חסרי יכולת להתמודד עם ניסוח שבחוצפתו מערער על רעיונותיהם הקדושים. אישית, אני מאמינה שצדקנות מהסוג הזה מראה על לא יותר ממוח רפה, אדם שיודע מה ערכו, ולכן מגונן על המעט שיש לו בקנאות כזו. ועדיין, זה מפריע לי. זה מרתיח אותי. וזו הנקודה. ייתכן שעשית בחוכמה כשעזבת, מכיוון שכעת תוכל להפסיק לשמוע את אותם הדברים חוזרים על עצמם, אותם האנשים שיעלבו מכל דבר קטן שתגיד, רק מכיוון שאמרת את הדבר שהם לא רצו לשמוע, ואפילו אם עשית זאת בצורה הכי נחמדה שיכולה להיות. לחץ הדם שלך ירד פלאים, כמו כן הסיכוי שלך לקבל אולקוס או לפרוץ ולרוץ במדבר בצרחות, מצפצף בצפצפה של מכוניות וצורח "שלטים! שלטים!". אתה תוכל להפסיק להתווכח כל הזמן. להפסיק להתווכח? להפסיק להגיד את דעתך. וכאן קבור הכלב. אנשים כמונו, בעלי התכונות שתארתי למעלה, חיים על וויכוחים שכאלו. בלי להעלות את לחץ הדם שלהם, בלי להרגיש לפחות פעם ביום את התחושה הנפלאה הזו, שגורמת לך לחשוב על מספר שיטות שונות לענות את האדם שמולך, איך תוכל לחיות? מה הטעם בחיים? אני מניחה שאני אשאיר את זה לשיקול דעתך. ועכשיו להערות: אין לי שום בעיה עם אנשים שקשה להם עם הניסוח של ג´סטין. כמו שאמרתי, אני מבינה למה לא נעים להם. למרות זאת, אני אישית מקבלת זאת בהומור. אך זו רק אני, וכמנהלת פורום לשעבר, גם אני נלחמתי על ג´סטין יותר מידי קרבות וזה מייגע להגן עליו שוב ושוב. מצד שני - הפורום פספס את אחד מהאנשים היותר חכמים ומוכשרים שהוא יכול היה לרכוש (מלבדי, כמובן..:). ואם הוא מוכן להחליף את אלו בדיונים ארוכים ומשמעותיים בעלי ניתוח מופרז של פרטים מדוקדקים וחוסר חוש הומור מהסוג שמסוגל להרוג אנשים כמוני וכמו ג´סטין, אז אני שמחה בשמחתו. אני באמת רואה שהרמה שלו עלתה (ואני מניחה שהקרדיט למורנינג, שגם הוא אחד מהאנשים היותר, אם לא הכי, מוכשרים שפגשתי, וכמובן - מעיין) ולכן אולי אין לו מה להפסיד. ולכן אני חייבת להדגיש שאינני נוקטת שום צד. קשה בלי השנינות של ג´סטין, קשה להגן עליו שוב ושוב ושוב. ולכן אני אסיים, מתוך התנגדות כנה לציטוט שנון בסוף הודעות, נפטי. ורק לפרוטוקול -המסר הזה לא כולל שום דבר אישי ושום רמז כלפי אף אחד וכלפי תכונות הפורום. המסר הזה מופנה כלפי העולם ודרכיו, וכלפי ג´סטין.

MasterPotions

New member
??Sup

מה אתעושה פה? לא אמרת שאת עוזבת את מאגיה וכישוף זמנית? פעם,עוד כשהייתי עוקב אחרי כל ההודעות במאגיה וכישוף(לפני יוני-אוגוסט) אני זוכר שהיא הייתה מגנה עליך,כנראה מסיבה מוצדקת. ואם זה אותו אדם,אני חושב שאתה צריך להישאר בפורום הזה,אנשים סתם מדברים ואומרים שאתה רק מפריע לפורום,שאתה ציני מדי,לוקח הכל בהומור או שהם נפגעים מהתגובות שלך(את כל ההודעות האלה אפשר למצוא בארכיון פורום מאגיה וכישוף). בלעדיך הפורום יהיה משעמם,אפור אם תרצה. חוץ מזה שאני חושב שדרואיד מתלמד בפורום פגאניזם זה חשוב
.

MasterPotions

New member
תיקון....

אתה לא לוקח הכל בהומור,אתה משלב הומור בדברים שאתה כותב,בהודעות שלך.

MGP

New member
הצלחתי!

שכנעתי אותך לכתוב פה שוב! מגיע לי נשיקה? חוץ מזהאני מסכים עם דברייך לחלוטין.

hsotrt

New member
די אנשים הוא הלך!!!

לג´סטין יש יותר מדי כבוד עצמי ולכן הוא לא יראה את פרצופו שוב כאן, גם אם רק להסתכל... מצידי שלא יחזור, יש לי אותו עדיין באיציק ואני מדבר אית...בן-אדם חכם ועם הרבה ניסיון יחסית לגילו ואני חושב שהוא צדק בכך שפרש מהפורום! גם אני אם לא הייתי אהוד פה אז הייתי הולך לדרכי, שלום ולהתראות, אף אחד לא ישאר במקום שלא רוצים אותו (ע"ע אולטרה לאב)

למעלה