יאאלה לגבי המפגש...שעה ואיפה בדיוק?

יאאלה לגבי המפגש...שעה ואיפה בדיוק?

יענו ידוע שבעזריאלי אבל איפה בעזריאלי נפגשים ?

LiLdon

New member
../images/Emo11.gif

עזריאלי [
] קומה שלישית "הגג" [נו המרפסות המוזרות האלה P:]

K i f

New member
המרפסות לא מוזרות! ../images/Emo46.gif

המרפסות של עזריאלי שליטה! כן כן! אני גדלתי עליהן! כבר 4-5 שנים שאני שם בכל חופש! אוי! איזו מסורת! ~נא לא להתייחס~ ולמשהו יותר טוב.... שיחת טלפון, אתמול, שעה 10:15 כפיר: היי עמית! מה קורה? עמית: הכל טוב, תקשיב... אני וזיו אישרנו לך את היום חופש ביום רביעי, זה יוצא ה-15, נכון? כפיר: כן
^^ עמית: סבבה, אבל אתה סוגר את ראשון ושני רצוף... במקום ראשון ורביעי או חמישי... כפיר: אינבעיה! ^^ תודה עמית!!!! עמית: אז יאללה, נדבר כבר ביום ראשון כפיר: סבבה! יום טוב!
יש עזריאלי! יש מפגש! יש יש יש יש! ^^ רק יש לי דילמה... לבוא עם מדים או לא? Oo... נו מה, מדים זה מציק... אבל זה נסיעות חינם
אולי אבוא עם מדים, אזרחי בתיק, ואחליף שם? כדאי? o_O

בנאדם רואים שזה מפגש ראשון שלך

[או שלא?] ממתי אנחנו קובעים מקום מפגש? ברור שלמעלה.

K i f

New member
חחחחחחחחחח

אני לא אשכח אפעם ת'יומולדת שלך! אם אפשר לקרוא לה "מפגש"? o_O (נו מה, היו שם גם הילה, רעות וחגית
) כמה שהרגשתי כאילו זה מפגש ראשון שלי(וזה לא היה הראשון) מרוב שלא הייתי קשור לאנשים האחרים שם
ואת כמו מנייאקית כל הזמן ברחת לחדר לאחותך ולרעות... והשארת אותי עם הילה ועם החברים המוזרים שלך שעד היום אני לא זוכר את שמם

yardenbm

New member
נצל"ש

משו שאני חייבת לשאול מישו משתמש בדף קשר שלנו?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif החדשות הרעות הן-

אבאמא עדיין לא מרשים.. והם אמרו שזה סופי. והחדשות הטובות- מצאתי את העט של אביק!!!!!!!111111 שכתוב עליו "אביק בשבילך"!!!1111 וישלי עוד חדשות טובות
אבל זה מחר
.

למעלה