יאאלה עושים מסיבת פיג'מות?

אבא גאה

New member
יאאלה עושים מסיבת פיג'מות?

פיונה? לזה את קוראת פיג'מה? יש ילדים עניים בסומליה שבתחתונים שלהם יש יותר בד מבפיג'מה שלך.... שמתולה, זו פיג'מה? אנחנו קוראים לזה בוקסר..... פרח? מה זה? מה את לובשת? את יכולה להרדם בדבר הזה? זה לא מפריע לך ולוחץ לך בחזה? אני אלך להרדים את האושר הצמוד שלי ואני חוזר (הוא לובש פיג'מה של לילו וספיץ) ומיד אשוב....ללבוש תחרה? ללבוש ת'חרא? איכס עליכם מוח מעוות. מה את לובשת? ספרי לקוראים בינתיים....

אבא גאה

New member
שירשור הפיג'מות הגדול

שאלה מס' 1 - נא לשרשר תשובות לשאלה זו ממש כאן: מה הפיג'מה שעושה לך את זה? הכוונה היא כשהיא עלייך, על גופך שלך... מה גורם לך להרגיש חושנית? או סתם נעים? מה הפיג'מה שלך? עם מה את הולכת לישון ולמה..... כל זה היה שאלה מס' 1. תשובות לשרשר כאן ממתחת.

פיג'ממה!

הפיג'מות שאני הכי אוהבת הן בדרך כלל הפיג'מות של אישתי! (היא תמיד קונה לעצמה את הכי יפות...) במיוחד את זו האדומה עם הצפרדעים!
בקיץ לעומת זאת, אני בדרך כלל ישנה בחליפת עור

אבא גאה

New member
שאלה 2 : איך את נראית פיצוץ!!!

מה הכי עושה לך את זה כשהחושנית הפרטית שלך לובשת? מה מרגש אותך כשאישתך לובשת? (ובוגי, אני מבקש לענות ברצינות ברור לכולנו כאן שלא משנה מה זוגתך לובשת היא הכי היפה הכי המדהימה הכי המקסימה בעינייך אנחנו יודעים, עכשיו תתרכזי בשאלה...) איך את אוהבת לראות אותה?

אני תמיד נראית ../images/Emo59.gif

והפנטזיה הפרטית שלי? אני לא יכולה להתאפק, מלחכות ליום שבו אראה את אישתי בפיז'מה עם חלוק ונעלי בית, ישובה ברישול במיטה, נשענת על שתי כריות. ומחכה לי, ככה, בעשר בבוקר, בבית שקט וריק מילדותים. זה כל כך מדליק אותי, שכשהיא אומרת "בטח, בעוד עשר שנים"... - אני מתאזרת, ומתאזרת...

אבא גאה

New member
שאלה 3 : איכס, מקיאה עלך!

מה דוחה אותך? איזו פיג'מה היא הTURN OFF המושלם? תשובות לשרשר כאן. ניתן גם לשאול שאלות חדשות. פיג'מות.... אחלה נושא.

לא...

אין פיזמה שהיא אוף... פיזמה היא סמל השינה... וככזו - היא מותג. בכל צבע, גיזרה או גודל. לנו אגב, יש טרנינגים תואמים: מכנסיים ירוק-בקבוק וחולצות בורדו. אולי בגלל זה אנחנו עושות ספורט כל הלילה?

אבא גאה

New member
כל לילה? ../images/Emo12.gif

או שמא את קוראת למרוץ השלחים הזה :מיטה, נסיכה, קטינא, ג'וניור, מיטה וחוזרת.....ספורט???

כל לילה ../images/Emo4.gif...

אבל טעית במסלול: מיטה-קטינא-החלפת סדין-נסיכה-אמא מים-קטינא-אמא פיפי-מיטה-אמא מים!!!

למעלה