יאאלו..חדש..נידמה לי

Jack Sheppard

New member
יאאלו..חדש..נידמה לי

לא יודע אם אני אהיה פעיל פה P: אבל אתם שולטים . במיוחד המנהיגה שלכם (את כן|:) אני התנחלתי במפגש שלכם היום . אני ג'ק(נתי) . לפעמים ג'ק שפרד(lost) , לפעמים ג'ק באואר(24) . אבל בתכלס אני נתי D: אז במפגש שלכם באמת קיבלתם אותי בסבר פנים ואני מודה לכם על כך . במיוחד למנהיגה שלכם :D וזהו . lgmtk את התמונות שקשורות לנארוטו-פאן אל תשכח לשים . וצירפתי תמונה שלי , למי שלא הבין מי אני עד עכשיו . בתמונה הזו , אני השמאלי . זו לא תמונה עדכנית אבל חוץ מהצמיחה של השיער , שום דבר לא השתנה P: .

dsol

New member
חעחחח המנהיגה XDDD

חחחחחחחחח זה פשוט קורע !!!!!!! וברוך הבא ^ אני גם הייתי במפגש

Sunnaiko

New member
ברוך הבא! ^_^

סליחה, אין לי כוח להודעה יותר יצירתית מזאת. ^^;

ליסאן

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

"המנהיגה"????????????????????????????? *נופלת על הריצפה ומתגלגלת מצחוק *

Kawaii Me

New member
אחותך *חסימה* ../images/Emo29.gif

סתם..*_* את יודעת שאני אוהבת אותך!!

ליסאן

New member
אבל עדן!!!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif

תודי שזה קורע : "המנהיגה" לא יכולתי שלא להגיב זה דרש את זה !!! וגם אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kawaii Me

New member
היי לך -^_^- ../images/Emo29.gif

ברוך הבא אני שמחה שהצטרפת בכל זאת! תהיה פעיל :]

Jack Sheppard

New member
היי , the leader :O

מה המצב? אני לא יודע אם אני אהיה פעיל ._. קצת מסובך להתפתל בין פורום של lost לנארוטו-פאן.נט ל24fans.co.il , ואז גם לנארוטו בתפוז -_- אבל ננסה . את שולטת :D

dsol

New member
לא לא מה אתה עושה ?!

אל תגיד לה דברים כאלו אחרי זה היא תחשבו שהיא באמת כזו......ותתפוס תחת ^ (חעחח סתם סתם עדן ) חעחחח אני עדיין קרוע מ"מנהיגה שלכם" זה ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואי זה מצחיק

¥otamsh

New member
אאהה אני מסכים!

עדן בהחלט שולטת! היית אדירה! *גם אני מתחנף כשיש מה*

Jack Sheppard

New member
אני רציני , לא התחנפתי|:

(אבל רק בנתיים , כי בנתיים אין לי מניע להתחנפות XD )

ליסאן

New member
אתה לא עובד עלינו ../images/Emo41.gif

עלינו עליך ממזמן ועדן לא תהפוך אותך לאדום עם תתחנף

Jack Sheppard

New member
אדום? 8|

מה זה נותן בכלל? זה יכניס אותי לקולג'? זה יקבל אותי ליחידה מובחרת בצבא? חוץ מזה , אני לא אוהב את המערכת של תפוז -_- אולי..את/ה לא מוכן/נה להודות שהיא שולטת? ממ...קנאה? XD

למעלה