יאא אני מרוגשת

חיפושיט

New member
יאא אני מרוגשת

לא הגבתם להודעה אבל שמתם אותה כהודעה הראשית... נו טוף...
בכל מקרה, יש לי שאלה קטנטונת.... אני היחידה ששומעת בפרסומת של קרלו פעם אחר פעם את קרלו החתול המעיק שואל את הילדים משהו והם עונים לאא אל תגידו לי שאני היחידה ששומעת את זה!... אני עוד אצטרך להכפיל את המינון...

את נורמלית לחלוטין!

חיפושיט! אני נשבע שגם אני שמעתי את זה וחשבתי לעצמי האם רק היה נדמה לי או שזו הכוונה. הקטע שזה נשמע לא ברור כך שגם אם זה סוג של הומור, הוא לא בדיוק עובר. מאוד מעניין מה פשר הדבר. חברים מומחים, למי הפתרון? מירן

vampire1

New member
אני גם בטוח ששמעתי את המילה לא

וזאת לא הפירסומת הראשונה שלהם ששמועים את זה.

dino_din

New member
פשוט תגידו לא !

כדי שתלכו לבדיקת שמיעה ידידי... בכול הפרסומות הילדים צועקים "לאאאאאאאאא" וזה נשמע חד וברור. אבל... אני חושב שזה בסדר גמור. הפרסומת מיועדת לילדים והיא אמורה להיראות מופרעות, מטורפת, רעשנית וכו´. הצעקות הם סתם כדי להראות שהילדים מתפרעים ואולי מתמרדים נגד מה שאומרים להם ( סימן עבור הילדים לבגרות ונועזות ). אז כן הם צועקים "לא" וזה בכוונה והאמת... נראה לי שזה הרבה יותר מוצלח מלצעוק "כן"... בכול מקרה חיפושיט, בלי קשר לפירסומת, אני חושב שכדי לך להגדיל את המינון...מה איכפת לך ?? בברכה, דינו_דין.

חיפושיט

New member
../images/Emo13.gif

יכול מאד להיות שמנסים לעשות פרסומות עד גבול הטירוף, אבל לא בטוח שילדים יבינו אותן, שלא לומר אוכלוסייה שפוייה שלא תבין למה הם אומרים לאאא אבל קרלו המעיק הזה בכח זאת מבצע זממו ודוחף לילדים את המוצר המעצבן שלו... <בלי קונוטציות כמובן.... >

dino_din

New member
שום רמיזות אה ?

אחרי שאת משתמשת במילים כמו "מעיק", "כוח", "מבצע זממו" ו"דוחף" את עוד אומרת לנו בלי קונוטציות ??? את בטח צוחקת... :) דינו_דין.

חיפושיט

New member
יש הקשר מרוחקקקקקק כלשהו.....

שאני מעדיפה לא להתייחס אליו אם היינו מנתחים כל פרסומת לעמקי העמקים בטח היינו מוצאים הקשרים מיניים או אלימים או שאר דברים תאמת, תלוי מה מחפשים לילה טוף

למעלה