יאבוסה GSXR 1300

טיפון 125

New member
יאבוסה GSXR 1300

שלום וערב טוב יש לי חבר שגר ביפן והוא תושב חוזר אבא שלו שגריר ביפן של ישראל והוא חוזר לארץ ויש לו יאבוסה 1300 השאלה עם יש אישור ליבא את הכלי הנ"ל לארץ תודה לעוזרים !

MAX D

New member
יש בארץ 2 (שאני ראיתי)

אחד מהם עד כמה שהבנתי שייך לשגריר כלשהו

black enigma

New member
מישהו שאני מכיר טען בזמנו

שנצפה אחד פה באזור בית שמש יותר לכיוון צומת נחשון באחד הישובים שם או משהו כז ה....לא יודע עד כמה המידע נכון .

WildFade

New member
../images/Emo127.gif

לפני חצי שנה צפיתי בציפור הנדירה באילת רוכב לאט החוצה (לכביש הערבה)

z x 7 r

New member
בטח! על 325 קמ"ש... ../images/Emo151.gif

למה לא מביאים אותם לארץ?

טיפון 125

New member
יאבוסה..

יש לו איזה קיט במנוע הוא נוסע הרבה יותר חזק מיאבוסה רגיל הוא רוצה להביא לארץ כי הוא רוצה להיות באילת ולחזור כל יום לתל אביב הוא לא רוצה להיות תלוי בטיסות לכן רוצה להביא את הכלי לתקופה או להשאיר אותו פה לכל פעם שהוא יבוא .. מישהו מבין בזה ?

ishaysiv

New member
כל יום אילת ת"א אילת על אופנוע?

תן לו מפה עם קנה מידה, ותסביר לו שבמקום הנמוך בעולם יש גם טמפרטורות חמות משהוא. (לא שזה שייך האמת)

eyaleshet

New member
נשמע תמוהה

ביפן יש הגבלת נפח לאופנועים ל 400 סמ"ק... אתה בטוח שיש לו היאבוסה?

shayvilk

New member
הם מיצריים תפלצות של 1800 אבל מותר

להם לרכב רק על עד 400???????? איך זה הגיוני?

eyaleshet

New member
לפי הבנתי מהאמנה החברתית של

יצרני האופנועים לא נמכר ביפן אף אופנוע מעל ל 750 סמ"ק שגם כן נדירים מאוד כשהכי נפוצים הם ה 50 וה 250 סמ"ק וישנם ה400 המיוחדים. הדרך היחידה לנהוג באופנוע גדול נפח הוא לייצא אותו לחו"ל ולייבא אותו שוב ליפן.

טיפון 125

New member
צודק !!

בגלל זה הוא רוצה להביא אותו לארץ אבל לא מדויק בכבישים מסוימים אפשר לנסוע על האופנוע הנ"ל ועם ביטוח מיוחד ועגלה לאוטו שרק איתה אפשר להעביר אותו ממקום למקום אל תדאגו שהוא יגיע איתו באחד ממפגשי הפורום הוא יבוא .. ישראלי למהדרין ובחור נשמה!!

למעלה