יאוווווווו איך התגעגעתייייייייייייי

יאוווווווו איך התגעגעתייייייייייייי

אליכםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה??????????.איך היה החג???ספרו איך עבר עליכם הליל סדר.....וכל החג..... לא היה לי איך להיכנס לפורום לצערי:(אבל שאלתי את ניצוש מה איתכםםם. הרגע חזרתי מאילת סוף סוף בביתתת כמה חיכיתי לזהה רק אלוהים יודע........שבוע זה יותר מדיי באילת כבר התחרפנתי.... אבל סה"כ היו רגעים של צחוקים, כיף וגם רגעים של שיעמום חחחח עכשיו לצערי אני צריכה ללכת לרוקן את כל המזוודות ולקחנו אולי איזה 10 מזוודותת חחחחחחח קראתי את הכתבות ששמתם פה על מאיה באמת חבל שהיא ממשיכה לעשן.....:( שניצי אמרה לי את זה ממש התבאסתי. אז בכל אופן תודה לכל מי שעזר לעורר את הפורום המדהיםםםםםםםםםם הזהה תודה לכל מי ששם את הקישורים לכתבות ולהצבעות מתה מתהההההההההה עליכםםם.ושמחה לחזור לפורום הכי הכי חמים בעולםםםםםםםם
אז שיהיה לכולם המשך חג שמח......

nitzangro2

New member
ליטלי התגעגעתי אליייייייךךךךךךךךך

למרות כדיברנו כרגיל.. כל יוםם חהחהה

urimz5

New member
ליטל תפסיקי לנסוע!!

מה הנסיעה הבאה שלך אחרי פולין ואילת?

שנה הבאה כולכם מוזמנים אליי

גם אני מרוקאית כמו מאיה כפרעלייה... וגם אני כל שנה חוגגת מימונה בבית שלי.. אז לא יצא לי להיכנס לפה אבל מי שרוצה אנחנו עושים פה מופלטות ומארחים עד אור הבוקר אז כולםפ מוזמנים! ניתן כמה שירים במרוקאית?! יאללה.. חח[= "אהלן וסאהלן אהלן ביקום..פרחדו אלבי ופרח ביקום.. פיטול י'חבבי מחבליהום אהלן וסאהלן אהלן ביקום.." ועכשיו שיר של מאיה המושלמתתתתתתתת "רק אל תגיד לי ש..הכל בסוף עובר! ואל תספר לי איך האופק מתבהר.. לא רוצה מילים להיתמכר..לא אכפת לי מי יוצא אשם..{טוב בקיצור לפיזמון..} תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז רק תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא לא תשמע אותי בוכה.." אני חייבת להתוודות במשהו לפורום המושלם של מאיה ומקווה שלמאיה יצא ליקרוא את ההודה הזו.. אני גם שרה אני לומדת פיתוח קול מטופפת בדרבוקה ומנגנת בגיטרה והחלום שלי זה לעשות דואט עם מאיה בוסקילה.. לא קודם כל החלום שלי זה לפגוש אותה כי בחיים שלי לא פגשתי אותה.. אבל החלום הכי גדול שלי זה לעשות איתה דואט...[=..אני יודעת שזה חלום שלא יתגשם.. אבל בבקשה ממכם אם יצא לכם לפגוש את מאיה ולדבר איתה.. תגידו לה שילדה מיבנה בשם קורין אטיאס חולה עלייה והחלום הכי גדול שלה זה לעשות איתה דואט.. היא מה זה תשמח לשמוע את זה ! ניראה לי.. חחח סליחה ששיגעתי לכם בשכל... אז כפיצוי אני מזמינה אותכם למופלטה אוהבת אותכם אנשים! קוריןן חולה על מאיהה _____________________________________________________________________________________ "חופים הם לפעמים געגועים לנחל... ראיתי פעם חוף של נחל אכזבות עם לב שבור של חול ואבן.. והאדם והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר אבוד ובלי כוחות ממש כמו חול" מאיה?!את החיים שלי.. אם אני לא שומעת אותך כל יום אני משתגעת!! את כמו הסמים שלי כל היום אני רק מסתכלת בתמונות שלך ושמועת ושרה כמובן שירים שלך! הלוואי ויצא לי לפגוש אותך פעם.. ומי יודע אם כשאני יהיה טיפה יותר גדולה ואני ילך לכוכב נולד אולי תיהיה לי היזדמנות לעשות איתך דואט וזה יהיה החלום הכי גדול שלי שיתגשם בעזרת ה'.. אוהבת ומעריכה אותך המון.. קורין אטיאס.

nitzangro2

New member
אכלתי אתמול מופלטע וזה בעעע

אבל אני באה לשאר הדברים הטעימים בכייףףף:) ואני מקווה שיצא לך להגיד למאיה את זה בצורה ישירה[;

לניצן..

הלוואי מהפה שלך לאלוהים! בעזרת ה'.. לא אהבת את המופלטה? חחח טוב.. אז תבואי יש עוד מלא דברים לא רק מופלטה יש עוגיות עוגות ממתקים וכל זה... [=

למעלה