יאוווו!

DaboR zx6R

New member
יאוווו!

אני עם זוג 9 עושה רייס ל800 שחקן אחר מעלה ל3000 ומשהו אני נרתע ידעתי שיש לו זוג גבוה וזה מה שקרה עצוב עצוב היה פה מצב שאם הייתי נכנס השחקן הזה היה עף

2המרפא

New member
לדעתי היית יכול להשוות פה.

נכון שכנראה שאתה מאחור, אך מצד שני אם אם אתה שם את הבנאדם על זוג גבוה ועם סטאק די גדול כמו שיש לך אתה יכול להרשות לעצמך להשוות בנקודה הזאת ולראות פלופ כי במידה ולבנאדם יש באמת אסים ואתה פוגע בסט סביר להניח שכל הסטאק שלו יהיה אצלך. לפעמים שווה לעשות את ההשוואות הגבוליות האלה בשביל הimplied pot odds. כשיש לך סטאק גדול שווה לפעמים לשחק תופסת סטים.

DaboR zx6R

New member
זה טעות שלי

אני בדרך כלל עונה במצבים כאלה אבל משום מה לפעמים יש תחושה שאומרת אחרת

modz0r

New member
רק קח בחשבון שאם היית משווה, זאת לא היתה היד

בפולטילט הקלפים שיוצאים בפלופ\טרן\ריבר לא נקבעים לפני שהקלפים מחולקים, אלא יש רנדום שמדמה ערבוב קלפים, כל פעם ששחקן עושה פעולה. הזמן שעשית בו את הפעולה, הפעולה שעשית, ומיקום העכבר כשלחצת, משפיעים על הקלף הבא שייצא (בדיוק כמו ששאר השחקנים משפיעים). בקיצור - אם היית משווה, קלפי הקהילה לא היו נראים ככה.

DaboR zx6R

New member
אין מצב שזה עובד ככה

אם זהככה זה ראות זה לא פוקר וצריך לסגור תאתר הזה

modz0r

New member
בפולטילט זה ככה

מכיוון שהקלפים נקבעים בזמן ריצה, הם מונעים מאנשים למצוא דרך לגלות מה יהיו הקלפים הבאים. תחשוב על מצב שבו מישהו פורץ לשרתים שלהם, ויודע לפני הפלופ מה יהיו חמשת קלפי הקהילה. בפוקרסטארס אאל"ט זה נקבע לפני שהיד מחולקת. יש רינדור מתי שמתחילה היד, ולפי זה נקבעים הקלפים שהשחקנים יקבלו, וקלפי הקהילה. אם יש לך בעיה עם הגישה של פולטילט, אתה מוזמן לשחק בפוקרסטארס עם הגישה שלהם (ל-2 הגישות יש יתרונות וחסרונות).

DaboR zx6R

New member
זה חדש לי

אם זה ככה אז חניכת יש שליטה על השחקנים וזה מריח לא טוב הפקדה הבאה שלי אני יעשה בסטאר

sgracie

New member
אני ממש לא מבין איך זה לא טוב לשחקנים

תן לי דוגמא למצב שבו זה היה פוגע בך בתור שחקן פעיל ביד

modz0r

New member
מכיוון שהקלפים לא נקבעים מראש

ויש לאתר הפוקר עדיין שליטה באיזה קלפים יצאו בכל שלב ושלב, יש כאלו שעשויים לפחד שאתרי הפוקר ישתמשו בשליטה הזאת לבחירת מנצח, למשל. העניין הוא שאתרי הפוקר הרציניים (פולטילט ופוקרסטארס בראשם) עוברים בדיקות על הרינדור שלהם, לוודא שהוא תקין ואין מה שישחק עם המידע לפני שהוא מגיע לקליינטים. ובכלל, אם מישהו בוטח מספיק באתר פוקר בשביל לתת לו פרטי כ.אשראי ולהשאיר שם עשרות\מאות\אלפי דולרים (בין אם מההפקדה או מזכיות), למה לא לבטוח בזה שהכל כשר מבחינת הפוקר עצמו?

sgracie

New member
בסדר, אבל הנחת היסוד היא שאין לאתר אינטרס

לתת לאחד לנצח על חשבון אחר, אם מראש היה ידוע שיש כאלו בעיות עם האתרים הללו אז גם אין סיבה, כמו שכתבת, שאנשים יבטחו בהם עם פרטי אשראי וכו'

going2

New member
חהחהחה

אנשים בטחו במיידוף במיליארדים והפסידו את הכל, פה מדובר בכמה מיליונים בודדים (בכללי) באתר שלא מפוקח ע"י אף אחד ופיזית נמצא מחוץ לכל תחום שיפוטי בעולם. לחשוב ששחיתות לא יכולה להיות זה נאיביות, במיוחד כשהיה את הסיפור על עובד מבפנים שניצל באג בתוכנה שאפשרה לו לראות את כל הקלפים ולעשות מיליונים מזה עד שנתפס (לא ע"י האתר אלא ע"י השחקנים) וגם אז לא עשו לו כלום כי פשוט אי אפשר לעשות לו כלום. פוקר זה משחק הימורים, כמעט כמו לזרוק קוביה ולנחש מה יצא - משחק של סטטיסטיקות וניחושים. מי שלא מתאים לו - שימצא תחום אחר.

sgracie

New member
איפה כתבתי שלא יכולה להיות שחיתות?

כן כתבתי שזו הנחת יסוד, בדיוק כמו שאת הכסף שלך אתה שומר בבנק למרות שכבר נפל בנק גדול בארץ בגלל שאחת העובדות שלו שתתה את כל הכסף של הלקוחות בקשית ולא היה להם למי לפנות, הכסף הלך... חברות הפוקר מפוקחות באופן נוקשה ביותר באופן מתמיד דווקא כדי לקבל תווי איכות שיעידו שהסיכוי שמישהו ירמה נמוך, ופיזית הן נמצאות במקום כלשהוא בעולם, לכן גם בתחום השיפוטי של אותו מקום (מיצרי גיברלטר, איי הבתולה, וכו'), יש שם חוק, היתרון הכי גדול והסיבה שהן שם הוא שאין חוק שאוסר הימורים וכנראה שגם מבחינת מיסים נורא נוח להן שם במקרה של UBET העובד לא ניצל באג, הוא ניצל את זה שהוא עובד! של החברה, נכנס עם פרטי ההזדהות שלו ובגלל שמתוקף תפקידו הוא יכול לראות את הקלפים גם ניצל זאת לטובתו במשחק והוא נענש כמו גדול ופוקר איננו משחק של הימורים ולא מקביל לזריקת קוביה, אולי אתה באמת צריך לחפש תחום אחר אם זה מה שאתה חושב

למעלה