יאווו איזה באסה חחחחח ההיתי בעזריאלי

קורל83

New member
יאווו איזה באסה חחחחח ההיתי בעזריאלי

וזה אבא שלי הקפיץ אותי לעריאלי הייתי שם ב 12 וחצי עליתי לגגג ולא מצאתי אפחת ואז חיכתי איה חצי שעה שם.. חשבתי שאולי הקדמתי קיצר אחרי איזה שעה חתכתי אממ ואז אבא שלי בא לאסוף אותי בחזרה... אבל איזה באסה עד שבאתי למפגש וזה בסו לא נפגשנו....:\ באסה לאנורא מפגש הבא מקסימום אני אקח ממישהי מספר פלאפון אז יהיה יותר קל.....קיצר זה סתם מבאס שלא נפגשנו אבל מפגש הבא....

../images/Emo39.gif ../images/Emo207.gif אוף משעמם לי .

כל מי שמשעמם לה , ובבאסה מזה שהיא לא במפגש עכשיו שתשרשר לפה משהו מענייןD: . נמאס לי כבר לשמוע שירים , נמאס לנגן , נמאס לי לאכול , ונמאס לי לשחק סקיי רודס בלי לסיים חלק מהשלבים -_- . מצטערת הייתי חייבת לפרוק
מי איתי

דור1996

New member
חחח לי בניגוד אלייך בחיים לא ימאס לאכול D:

חחח סתם רציני משעמם ונמאס לי מהגשם הזה !
אני שונאת חווורף

../images/Emo39.gif חח אכלתי כבר יותר מידי , אני לא יכולה

להכניס גפרור לבטן שלי D: . אני דווקא אוהבת
[ חורף ] כי קר כזה בחוץ , ואז מתרכבלים בשמיכות עם שוקו כזה :) אבל אני יותר אוהבת קיץ !

LovE BuSTeD

New member
נמאס לי מהשעמום

שונאת שמשעמם שונאת ת'חורףף.. אי אפשר לעשות כלוםםם

מהההההההההההה ?

את בטוחה ? ניראלי התבלבלת כי הבנות היו אומרות שזה לא יהיה חחחח אולי לא ראית אותן ? XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאוויש מסכנה \=

את לא מבינה איך עשית לי רע , שקראתי .. שבאת וחיכית , ולא ראית אפחד .. היית לבד ?
ותאמת לא נראלי שהלכו הרבה בנות בגלל זה אולי לא ראית אפחד.. או שפשוט חלק הלכו ישר לסנטר .. ובאמת בפעם הבאה תקחי מספר של מישהי =]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifופעם הבאה בבקשה לנצל"ש ../images/Emo8.gif

שמעי זה באמת חשוב שלא נפתח סתם הודעות חדשות כל הזמן.. כי זה תוקע את הפורום ..וגורם לבלאגן.. ובאמת שמעירים לכם , זה לא מהכוונה של כעס וזה.. זה פשוט מיותר ,לפתוח הודעה שאפשר לנצל"ש .. מומלץ שתלמדי את אומנות השירשור =]

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo27.gif

נצלש =ניצול שרשור, במקום לפתוח שרשור חדש את שמה את הסימן הזה ->
בשרשור שכבר קיים וכותבת את ההודעה שלך שם. אבל אי אפשר לנצלש בכל שרשור,רק בשרשורים של OFF,שרשורים של "תפוז אנשים מודיע" ושרשורים של הנהלת הפורומים [כאילו בשרשורים של משחקים,עידכונים,חדשות וכאלה אי אפשר] זה נועד בשביל שלא יפתחו סתם הודעות חדשות,כמו שיובל אמרה זה מעמיס על הפורום..

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלמי יש תמונה של אומנות השרשור../images/Emo35.gif

אהמסיגליתסיגליתסיגליתסיגליתאהמ

קורל83

New member
כע זה היה מבאס קצת אבל לא נורא כע באתי לבד וי

ויש מצב שלא ראיתי אותם אבל לא נורא לפעם הבאה ניקח מספר....

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo207.gifשונאת את הרכבות ביבנה../images/Emo11.gif

לא מספיק שפספסתי תרכבת ואז אחרי שקבעתי תור לקוסמטיקאית,(כי במילא איחרתי) אמא הסיעה אותי, ורק באחת וחצי הגעתי לתל אביב ואז לא הייתה חנייה,בכל פאקינג תל אביב לא הייתה חנייה! ואז...לידור התקשרה אליי ואמרתי לה שהייתה לי בעיה עם הרכבת. ואז.. הפאלפון היה בתיק,ורייבן התקשרה ולא עניתי ואז היא לא חזרה אליי אחרי 80 שיחות
ואז..לא ראיתי אתכןןן!!!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifמה???? את התקשרת אליי??

זה לא הראה לי! מתי צלצלת? יכול להיות שאני הייתי במבחנים הפסיכוטכנים בצו ה1 אז הייתי חייבת להוציא את הסוללה של הפלאפון

למעלה