ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif
הכל מתחיל בעוגה... העוגה צריכה להיות בחושה (לא עוגה שמצריכה קירור כגון עוגות מוס, עוגות גבינה וכו'). כשהיא קרה, מורחים עליה שכבה דקה של קרם כלשהו להחלקה ולהדבקת הציפוי אליה (קרם חמאה, גנאש וכו'). הציפוי הוא בצק סוכר, חומר גמיש העשוי ברובו מסוכר, אותו לשים ומרדדים לעלה ובו מצפים את העוגה. אח"כ מגיע השלב היצירתי והכיפי של התהליך - אפשר לפסל על העוגה, לצייר עליה, להדביק עליה צורות חתוכות בחותכנים, האפשרויות הן אינסופיות! אני מציעה לך לקרוא קצת במאמרי הפורום הזה והפורום השכן ואם יהיו לך עוד שאלות - נשמח מאוד לענות!