יאוו.. למה אני לא הייתי שם?!

tin ker bell

New member
יאוו.. למה אני לא הייתי שם?!

אמי נסעה ליפן.רציתי להצטרף אליה בכל מקרה... אבל אחרי ששמעתי את מה שהיא "נזכרה" לספר לי רק עכשיו... אני ממש מצטערת שלא באתי!! היא פגשה איש. מתברר שלאיש יש בית קפה שקוראים לו "הראג'וקו" או משהו כזה וזה מקום פינתי כזה, בית תה עתיק יפני ומסורתי, אבל כשנכנסים פנימה, האווירה היפנית נשברת ע"י ארבעת המופלאים הבריטים-שתמונותיהם תלויות בכל מקום, תמונות של יוקו, ג'וליאן לנון, ובמיוחד ג'ון, ויש לו את כל התקליטים של הביטלס (כאלה לפטיפון) וכולם מוקדשים לו במיוחד ע"י יוקו וג'ון.. אז אמא שלי שאלה מה זה כל התמונות של הביטלס... והוא כנראה חבר משפחה של יוקו וככה הוא הכיר גם את ג'ון... הוא היה נוסע איתם לכל הנסיעות שלהם.. וכשג'ון מת (
) הוא חזר ליפן.ויש לו מן ספר שמוקדש לו מג'ון ויוקו, עם המון תמונות משפחה שלהם עם ג'וליאן.. היא מספרת שהוא איש ממש צנוע ורגוע.. כנראה ה"בית תה" שלו הפך כבר לאייקון כזה, והוא משמש כמקום מפגש לכל מיני כוכבי פופ. אז... מי שמתכנן לטוס ליפן בקרוב... יש לנו את הכרטיס ביקור
.. חחח איזה עולם קטן...!

../images/Emo12.gif

יפן גם ככה הייתה ברשימה. עכשיו רק צריך להעלות אותה קצת למעלה.
אבל קודם אנגליה

מאור 87

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה סיפורים יש פה לאנשים..
*מקנא*..

Another Girl

New member
נצל"ש ברשותכם בקשר לגלריות..

אז כמו שאמרתי לאחרונה נפתחה בגלריות האופציה שבה אתם יכולים להוסיף תמונות לגלריות כרצונכם. מכיוון שהמערכת ראשונית לגמרי ולא עברה שדרוגים עדיין לא קיימות בה אופציות נדרשות,כמו למשל אישור שלי לפני שתמונה עולה לגלריה.משמעות-כל תמונה עולה לגלריה אוטומטית ולכן אני צריכה להשגיח על כל הגלריות על בסיס קבוע ולראות שבכל אחת יש רק את מה שמתאים לה. לכן אבקש בקשה קטנה: אני מאוד בעד שתצרפו תמונות לגלריות,אבל בתנאי אחד: שכל תמונה תתאים לקטגוריה שלה,ולא יווצר בלאגן שאצטרך לסדר. רק היום ראיתי שתיים כאלה.אז ם תוכלו-לבדוק היטב לאיזו קטגוריה מועלה התמונה שלכם ואם היא לא קיימת כבר בגלריות... תודה ויום טוב!

לפגוש בן משפחה של יוקו...

לא נשמע חוויה מלבבת. אבל לא הייתי מתנגד לעבור אותה...

חחח... בקלי קלות

יש כל כך הרבה פרשנויות לשיר הזה, שפשוט הסיכוי של אדם אחד לדעת את כולם הוא אפס. בכל מקרה, הגירסא של Paul is dead גורסת שהשיר מדבר על תאונת הדרכים והמוות של פול.

למעלה