יאוש מהמערכת וגם שאלה!

טל עדתו

New member
יאוש מהמערכת וגם שאלה!

שלום! ובכן, הסיפור שלי קצת מסובך וארוך אבל אם תוכלו לענות לי זה מאוד יעזור לי. הסיפור שלי הולך ככה: הייתי בצו ראשון ביולי ושכחתי להביא מהבית את האבחון (לקוית למידה) ונאמר לי שאני לא צריכה לעשות את המבחנים הפסיכוטכניים באותו היום אך בסופו של דבר הוחלט שאני אעשה את המבחנים באותו יום וכך עשיתי אותם בלי ההקלות שהגיעו לי. בלשכת גיוס אמרו לי לפקסס את האבחון למחרת בבוקר ושאם הם ימצאו שמגיע לי הקלות אז תוך חודש יחזרו אלי ויזמנו אותי שוב לעשות את המבחנים עם ההקלות שמגיעות לי. דבר ראשון שעשיתי למחרת בבוקר כמו שביקשו ממני היה כמובן לפקסס ללשכת גיוס את הפקס של האבחון שלי ואחר כך להתקשר לברר אם הוא הגיע אלהים. אחרי חודש בערך (אוגוסט) התקשרתי ללשכת גיוס לראות אם אני עושה שוב את המבחנים - זאת אומרת אם מגיע לי הקלות ונאמר לי שאני לא עושה את המבחנים שוב כי לא מגיע לי הקלות מה שהיה מאוד תמוה בעיני מפני שיש לי לקוי למידה ועשיתי אבחון מחוץ לבית ספר , אבל מי אני שאגיד ללשכת גיוס משהו? וכך עיכלתי את העובדה שדי נדפקתי ושיש לי בטח קבא לא משהו ושהמנילא שתשלח לי תהיה על הפנים. ובאמת בנובמבר נשלחה לי מנילא על הפנים עם ממש מעט אפשרויות ואני התחלתי להילחץ ולחשוב מה אני עושה. בסוף דצמבר אני מקבלת צו פוקד ונחשו מה? הצו פוקד אומר שעלי להתיצב בלשכת גיוס כדי לעשות את המבחנים שוב עם ההקלות שמגיעות לי... בלגן אהה? בקיצור בינואר עשיתי את המבחנים הפסיכוטכניים שוב פעם עם ההקלות שהגיעו לי ובאמת המבחנים הלכו לי הרבה יותר טוב , בלי לחץ ודברים כאלה. בסוף המבחנים ניגשתי למדור הפסיכוטכני כדי לשאול אותם למה זה לקח להם חצי שנה עד שהם נזכרו בי מה עוד שאמרו לי כבר שאני לא עושה אותם שוב וכרגיל התשובה המנצחת הייתה:``הצבא זאת מערכת גדולה ומסובכת ותמיד יש תקלות קטנות`` ואז שאלתי אם עכשיו אני אקבל מנילא חדשה בעקבות שינוי אחד מנתוני האישים - הקבא , ואמרו לי כן. ירדתי למדור קד``צ כדי שיביאו לי מנילא חדשה ושם נאמר לי שאין כזה דבר מנילא חדשה וזה שכבר קיבלתי מנילא והקבא שלי שונה מאז לא מתיר להם עדיין לתת לי מנילא חדשה. רק כמה דברים ששכחתי לציין קודם: את המנילא שלי בנובמבר דירגתי. בפרואר התקשרתי ללשכת גיוס וביקשתי לדבר עם מדור קדצ לראות איך זה שלא קיבלתי עש עכשיו שום קדצ / מיון וכרגיל אמרו לי כל מיני דברים שלא ממש ענו לי על השאלה. אני החלטתי שאני עולה דרג אחד כי פשוט נמאס לי והלכתי ללשכת גיוס ושם דיברתי עם ראש מדור קדצ וסיפרתי לו את כל הסיפור שלי מהצו 1 ועד עכשיו - את כל היחס המחפיר ואת זה שאני בעצם שילמתי על הטעות שלהם כשלקח להם חצי שנה להבין שאני צריכה הקלות ואז נאמר לי שאין לי מנליא חדשה. הוא אמר לי שהייתי צריכה לקבל מנילא חדשה איך זה שלא קיבלתי? כמה דברים וטעויות יכולות לקרות לי? בסופו של דבר הוא הוציא לי מנילא חדשה שהייתה הרבה יותר טובה מהקודמת ודירגתי אותה - זאת אומרת קיבלתי את המנילא החדשה בסוף פברואר. אני יודעת שהרבה בנות מהשכבה שלי היו לפני חודשיים ביום מיון להדרכת יח``ש וכבר קיבלו תשובה. השאלה שלי היא: אם רק עכשיו קיבלתי ודירגתי המנילא זה אומר שבעצם פיספסתי כבר חלק מהמיונים או שזה אומר שיש עוד מחזורי מיון (לדוגמא לחימה התנדבותי , הדרכת יח``ש וכ`ו) וישלחו אותי למחזורי המיון הבאים? בבקשה כל תשובה או מחשבה תוכל לעזור ודרך אגב - מה אתם חושבים על כל הסיפור? תודה, טל.

אין לי מושג, אבל מחשבה בנושא יש לי

תגידי טל. השם האמיתי שלך זה במקרה ``ביש גדא``? כי אם כן אז זה יכול להסביר המון...

למעלה