~יאוש~

havlaz

New member
~יאוש~

לא מזמן נפרדתי מ119 (עוד אחד למילוי הסים) זכרונות הפאלפון. עכשיו אני אמור לאסוף את כל הטלפונים מחדש. ואל תשאלו איך הסים ננהל.. רבאק.. עסקיננו בנושא אחר מה ימליצו חברי הפורום? סאמסונג הכחול והחמוד (שחכתי תקוד שלו..) או נוקיה 3310

ashomer

New member
הסאמסונג

ואם כבר אתה מתעקש על נוקיה לך על ה3330

Cellwiz

New member
ובכ"ז

ל 3330 מילון t9 בעברית אבל ל 514 תאורה ססגונית (שבטח גוזלת לא מעט מן הסוללה.)

phingy

New member
אני לא מבין גדול אבל לא נראה לי ש..

בגלל שהתאורה כחולה ו"ססגונית" כהגדרתך זה לא מחייב שהיא גוזלת הרבה כח נראה לי שבסה"כ ההבדל הוא שבמקום לדים ירוקים שמו כחולים זה הכל...

oleg_kh

New member
צודק בהחלט

התאורה לא גוזלת כ"כ הרבה מהסוללה, פשוט הלדים בצבע אחר זה הכל. אני ממליץ לך על הסמסונג, מכשיר יותר מתקדם מנוקיה 3310 וגם 3330. יותר קטן ויותר קל. טיפה פחות נוח לשימוש אבל מצויין. ונראה פצצה.

תתפלאו...

אבל מה ש"נותן" את האור הכחול-זה בעצם המקשים!! הלדים עצמם הם בצבע לבן לחלוטין! פשוט שהם מקרינים את האור על המקשים אז הם מאירים בצבע כחול! פשוט לא?

מה פתאום!

ממתי המקשים הם בצבע כחול? זה ממש לא נכון שהאור הוא לבן האור הוא כחול והוא נוצר מהנורות. הנורות הללו משנות את הזרם החשמלי שמגיע אליהן להפקת האור.

אורי...

מה המצב גבר? הכל טוב.? קודם כל אתה מוזמן(טוב לא ממש מוזמן) לפתוח מכשיר סמסונג 514 ולצפות בעצמך בצבע הלדים... דבר שני ואני זוכר שציינתי את זה-אני טכנאי של אחת מהחברות הסלולריות ואין לי כל כוונה לבלף או לומר דברים לא מדויקיים לצערי הרב,לא אוכל לפרט לך איך בדיוק המקשים מפיקים את האור הכחול כתצואה מהארת הלדים היות שמדובר כבר בנתונים טכנים שנשארים במעבדה בלבד. אשמח לענות על כל שאלה שתעלה לך ולאנשי הפורום בכל עת(כל עוד היא חורגת מגבול הטעם הטוב..)

איפה היית באמת במשך כל הזמן הזה

ולא ראיתי שאתה כתבת, אם כתבת אז אתה בטח מבין. אבל מה שלא ברור לי שבנוקיה 8250 זה נורות כחולות וזה בדיוק אותו דבר כמו בסמסונג, אז הכיצד זה יוצר תאורה כחולה? בנוסף ב8310 שלי יש תאורה לבנה והמקשים אינם משנים את צבע התאורה. ודבר אחרון באם אפשר לבוא לאורמג´ עם איזה נוקיה והם יחליפו שם את הנורות?

oleg_kh

New member
הבהרה

הלדים שמתחת למקשים הם באמת לבנים והכפתורים עצמם כחולים (החלק השקוף שלהם) אבל הלדים שמאירים את המסך הם כחולים למהדרין. האמת זה יותר טוב שהלדים לבנים, בגלל זה גם האור הוא כל כך חזק כי זה אור לבן שהוא הכי חזק שיש ורק השקופית כחולה.

אההה אז זה משהו אחר

בכל מקרה כמעט ולא רואים את הלדים שמתחת למקשים. אבל זה ברור שהמסך זה לדים כחולים, אבל שוקולד חלב סותר את זה...

ממממ....

בנוקיה זה משהו אחר...בנוקיה הלדים באמת מאירים בצבע כחול..השיטה שונה לגמרי. ובקשר לשאלתך-לא ניתן להחליף את הלדים במעבדות של אורנג´...למה? גם לי אין תשובות :) ועוד משהו בקשר לתצוגה של 514-אני צריך לבדוק את העניין יותר מקרוב כי ככל הידוע לי אין לדים כחולים במכשיר הזה...

למעלה