יאו בנות לא תאמינו כנסוווו

יאו בנות לא תאמינו כנסוווו../images/Emo99.gif

תקשיבו ילדה אחת מזה טחונה בתחת שאבא שלה הוא בעל מלונות או משהו מזה מזה מזה טחונה גרה בכפר שמריהו פגשה את ג'סטין וכרסטינה בחזרות להופעה שלהם בארה"ב ודיברה עם ג'סטין אולי איזה 10 דקות שלמות וגם פגשה אותם בטקס אמ טי וי בסקוטלנד מאחורי הקלעים! וגם את ביונסה בדרום אפריקה ובסקוטלנד! בקיצור היא פגשה מלא מלא מלא מפורסמים והיא שלחה לי תתמונות מהחזרות ומסקוטלנד וג'סטין כזה מאמי הוא עושה לה פרצוופים בתמונות וזה, בקיצור הכרתי אותה בפורוםשל המורדים כי היא מזה משוגעת על איזה אחד שם אבל מזה משוגעת עליו והיא סיפרה את זה, ולא יודעתאם אתם רוצים עוד פרטים לכו דברו איתה שם, אני עושה לה כזה ביום שלישישתשיםאת התמונותוהיא עושה לי "עזבי אני אשלח לך אותם בדואר" ויאו היום קיבלתי אותם והן מושלמות ג'סטין מלך אין עליו אם היה לי סורק הייתי שמה ואני מחפשת נואשות סורק וגם לא אכפת לה שזה יהיה בלי כתובות כי נראה לי זאתי רק אומרת לאבא של ה"מתחשק לי לפגוש ולטוס לג'סטין" והוא עושה לה "סבבה" עזבו טחונה...היא אמרה שהיא תפגוש אותו ביולי לכום תגידו לה שתשלח לכם תמונות אני ביקשתי והיא לא מכירה אותי ושלחה! קוראים לה "fran es mi vida" והיא בפורום המורדים בעיקר

jt fan

New member
אנלא מבינה מה ההתלהבות

גם אני פגשתי את ג'סטין ואני לא מתלהבת מזה...זהה קרה במקרה.. רק מראה לכם שאתם לא צריכות להתלהב מכל מי שפגשה אותו זה יכול לקרות לעוד הרבה..הוא סה"כ בנאדם והוא מסתובב ברחוב לפעמים ויש לי סיכוי לפגוש אותו שוב אבל אני לא אדפוק לעצמי עין הרע-רק אחרי שזה יקרה אתן תקבלו דיווח מלא!מי שבכל זאת יודע-ששששששש.סודד:)

אבל הפרטקציונרית הזאת הלכה לחזרות

שלו ושל כרסטינה! היא נכנסהלשם ובילתה איתם היא ראתה אתההופעה לפני כולם! ופאק זה ג'סטין

את יכולה../images/Emo170.gif

לבקש ממנה שתיתשאל אותו אם יש מצב שהוא מגיע לארץ ואם כן אז מתי? (אני יודעת שאין לו זמן אבל בכל זאת) וגם אם יש דרך כל שהיא לתקשר איתו או משלוח לו מכתב אם לא אז בואו כולנו נכתוב לךו מכתבים(באנגלית כן?) ושהיא תעביר לו אותם בסדר? פליזזז אני מתחננת!!!

jt fan

New member
זה לא קשר של פרוטקציות

את יכולה לטייל להנאתך סתם בארצות הברית ולגלות את ג'סטין מולך אוכל משו....זה קטע של מזל בס"הכ!

אין בעייה אני אשאל אותה אם היא מסכי

מה נשמע דווקא רעיון טוב,לכו גם לפורום המורדים ותנסו לשכנע אותה

למעלה