יאו תקראו! ידיעה מויקיפדיה

shakedatljb

New member
יאו תקראו! ידיעה מויקיפדיה

אני לא יכולה לחכות עד ל-20 במרץ בשביל שהם יוציאו תאלבום, ושהם יתחילו עוד סיבוב הופעות :( אני צריכה עוד מוזיקה שלהם עכשיו! עכשיו! ידעתן שהם עברו מhopples recoreds לחברה אחרת? הכל כתוב בויקיפדיה. תקראו http://en.wikipedia.org/wiki/Dirty_Work_(All_Time_Low_album)

StayAwake

New member
למה 20 במרץ?

הם אמרו אביב 2011 אז אי אפשר ממש לדעת באיזה תאריך זה ייצא

ספירצ

New member
דמאט

קיצור, אם היית רואה את הראיון ששלחתי לך היית יודעת שהם אמרו שזה יוצצא בעשרים למרץ חחחחח אלכס אמר שהאלבוום יוצא בעשרים למרץ..

ספירצ

New member
לא זוכרת איזה ראיון זה היה

בל אני כמעט בטוחה שזה איזהראיון שחנה אמרה שלא בא לה לראות חחחחח קיצור ראיתי באיזה ראיון שאלכס אמר את זה.. וגם בעוד מלא מקומות אחרים.. אני די בטוחה שלא חלמתי את זה חחחחחח

בקשר לתאריך...

אף פעם אל תאמיני לוויקיפדיה! אם לא ידעת לפני חודש/יים פרסמו שם משהו עם EP שיצא לפני דירטי וורק וזה היה שקר. במקום להאמין לשטויות שכותבים ילדות בנות 12 כי ת'אמת... גמאני יודעת לערוך ערך בויקיפדיה
עדיף פשוט לחכות להודעה רשמית ויפה מאטל

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכימה!

מיליון פעמים מצאתי טעויות בערכים שלהם.... עדיף באמת לחכות להודעה רשמית :)

נכון!

ולא לפתוח בציפיות כמו שאני עושה כל פעם שאני הולכת לאורטודנט... מצפה שהוא יקבע לי תאריך להוריד את הגשר ואז אני יוצאת מעוצבנת עם העולם

purpleminnie

New member
וזאת הוכחה לכך...

שציפיות יש רק לכריות
(הייתי חייבת) אני מפחדת לשאול את האורטודנט שלי מתי הוא יוריד לי את הגשר בגלל זה וגם עדיין יש את הקטע עם ה-EP שאמור לצאת ואף פעם לא יצא :O

הEP הייתה המצאה של מעריצים

אין EP. אנלא זוכרת בדיוק מי אבל אחד מהם הודיע שזה שקר. ושמעי, ישלי תור עוד שבוע וחצי והרופא שלי סוגשל אמר לי פעם שעברה שנמאס לו ממני והוא רוצה כבר להוריד לי את הגשר
בגלל זה עכשיו אנחנו "נפגשים" פעם בחודש במקום פעם בחודשיים

purpleminnie

New member
שווה לך, לסיים עם זה כמה שיותר מהר ../images/Emo13.gif

אני קבוע כל חודש וחצי

תודה ../images/Emo6.gif

אבל אמרו לך בערך כמה זמן נשאר? כאילו... נשאר עוד הרבה לתקן? כי אצלי אנחנו אוטוטו(אני אוהבת את המילה הזאת) מסיימים... מיישרים שן אחת ואומרים ביי ביי לאורטודנט ששן אחת שלו יושבת, שותה תה באנגליה והשנייה משחקת עם חייזרים בחלל החיצון

StayAwake

New member
האורטודנט שלי לא מדבר...

הוא רק אומר לפתוח לסגור ו"ביי ביי"
אני כבר התייאשתי... יהיה לי קשר לנצח
היום לדוגמא היה לי תור בחמש אז הקדמתי קצת והגעתי בעשרה ל... נכנסתי בפאקינג עשרים ל6!!!!!!!! והייתי שם 5 דקות, עוד חמש דקות עמדתי בתור לקבוע עוד תור ואז קניתי בייגלה וכמעט איחרתי לאוטובוס

purpleminnie

New member
גם שלי!!!

בפעם האחרונה חיכיתי שעה וחצי ונכנסתי, האורטודנט היה פחות מ-30 שניות על השעון אמר משהו והלך :O

למעלה