יאייי איזה כיף

d i v e l

New member
יאייי איזה כיף ../images/Emo45.gif

סוף סוף פורום רציני לקווין. אז את השרשור הכרות קצת פספסתי, ומה הסיכויים שמישהו יחזור כל כך הרבה אחורה..? אז אציג עצמי כאן. אני divel, בת 24, סטודנטית מירושלים להפקות דפוס ועיצוב גרפי, מעריצה אותם 12 שנים מתסכלות קצת, כיוון שרק נחשפתי ללהקה שנה אחרי שפרדי מת... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.. .נכון?? לשתי השאלות שיר אהוב וחבר אהוב לא אענה, כיוון שמעריץ אמיתי יאהב את כל החומר ואת כולם באותה מידה. סתם שאלות מיותרות לדעתי. כולם מוזמנים לבלוג שלי: http://blog.tapuz.co.il/divel04 באחד העמודים הראשונים יש פוסט בשם cool cat... אז זהו. אהבתי, אני נשארת. ערב טוב לכולם.

B a m B a m

New member
שלום לך divel , ברוכה הבאה, ואני

חולקת על דעתך... לדעתי מעריץ אמיתי צריך להבין ולהעריך את כל החומרים ואת כל חברי הלהקה, אבל לכל אחד יש העדפות משלו ואם יש בלהקה מסויימת מישהו שאת יותר מתחברת לתכנים שלו מאשר לתכנים של אחרים זה לא לא הערצה אמיתית זה שאלה של אופי. אם האופי שלך הוא לאהוב ולהעריך את כל חברי הלהקה באותה מידה זאת בחירה שלך, שלא הופכת אותך ליותר או פחות מאשר מעריץ אחר שיש לו העדפה לחבר אחד או שניים על פני האחרים. ברוכה הבאה ויום טוב.

vitamin P

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתהני כאן,,, גלישה נעימה

FreddieMercury

New member
ברוכה הבאה.

אני חושב שדווקא מעריץ אמיתי של להקה (לאו דווקא קווין) יהיה ביקורתי יותר מאדם רגיל לגבי מה שהוא מעריץ. אני יכול להגיד שאני מאוד ביקורתי כלפי קווין. הרבה יותר מאשר כלפי להקות שאני פחות אוהב. מהסיבה הפשוטה שמקווין אני מצפה ליותר.

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

אני גם לא מסכימה עם כך שמעריץ אמיתי יאהב את כל החומר ואת כולם באותה מידה... לכל אחד יש העדפות מסויימות... ותמיד יש שירים ממש אדירים וחלק שהם טובים אבל קצת פחות...

d i v e l

New member
תודה רבה לכולכם על הקבלת פנים

ממש כמו חיבוק ענק. כיף.

למעלה