יאיי! פירסמו שמעריצים יכולים לפגוש את MCR

Ayush Cohen

New member
יאיי! פירסמו שמעריצים יכולים לפגוש את MCR

http://www.mychemicalromance.com/blog/jeff/meet-my-chemical-romance-your-local-show אוףף אני רוצה גםםםם

ronali001

New member
אופ אופ אופפ!!

אני גם רוצה לראות אותםם!!!!!! התגובה הראשונה שלי לכתבה במעריב לנוער הייתה: אופפ ג'רארד!טמבל אחד תזיז את התחת הסקסי שלך לישראל מיד ותפסיק לדבר שטויות על פירוק להקה!!!!!!!!!XD

Ayush Cohen

New member
חחחחחחחחחחח

מה באמת הם יעשו בחיים אם הם יתפרקו ישבו בבית ולא יעשו כלם בחיים?

SugarRush

New member
דווקא יהיה להם מה לעשות

ג'ררד עם הקומיקסים שלו, פרנק עם skelton crew(לייבל/הוצאת ספרים), ריי הוא גאון במוזיקה והוא יוכל לערוך מלא אלבומים...

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כןן,ראיתי את זה>;

ואגב,קניתי את מעריב לנוער בגלל לכתבה, |אחרי שאתמול קניתי גליון לא נכוןXD| ואעאעעא איזה תמונה יפה*_* אבל מה, הם לא יתפרקו.פח. או שכן? אני תמיד אמרתי שאחרי האלבום הזה;;

ronali001

New member
כןכן!

אבל נראלי עשו פוטושופ לג'רארד ויצאו לו שם עיניים שחורות וישלו עיניים ירוקות!!!! אופפ באלי להתחתןן איתוו*-*
לא נורא העיקר שיחייה בעושר ואושר :) אהה ולשאלתך-לג'רארד יש תואר ראשון באמנות,הוא למד אתזה והוא מוציא קומיקסים למי שלא יודעת-נראלי אפשר להשיג קומיקסים שלו בסנטר או באיביי,אז לו עצמו יש מה לעשות בחיים-היחיד שאני דואגת לו זה פראנקי XD (שעשה קעקוע עקרב על הצוואר כי הוא לא רצה להתקבל לשום עבודה רצינית,חח ובדיוידי שלהם הוא סיפר שאבא שלו ראה אתזה ואמר לו" וואו אתה יצאת מדעתך!") חחח חמודיםשלייי

Ayush Cohen

New member
חחחחחח :)

אני יודעת על ג'רארד אבלל זה לא אותו דבררר לעשות קומיקסים ולהיות בלהקההההה כחי מה באמת יצא לו מקומקסים? ומה עם מייקי וריי מה הם יעשו ? אוף אני מרחמת על מייקי כי הוא כיאילווו אוף אייך להסביררר הוא כל כך קשור לאחיו הגדול וזה כזהה אוףף כיאילו הוא רצה להיות בלהקה שלו וכיאילו הןא למד בס במיוחד ללהקה כיאילו זה נשמע כיאילו הוא לא יודעתת אוףף אבל אני הכי אוהבת אותו כי הוא חמודד
פראנק אייזה חמוד הוא אולי הוא ילך ללהקה שלו אבל הוא באמת שר מזה גרוע והוא לא יודע לשיר כיאלו הוא חמוד וזה אבל הוא באמת לא יודע לשיר אוףף באמת צריך לדאוג לו :) אוףף אני מרגישה רעה שאני אומרת שהוא לא יודע לשיר טוב שהוא יודע לנגן בגיטרה כלכך טוב

Ayush Cohen

New member
ומה לג'רארד יש עיניים ירוקות? אף פעם לא

אף פעתם לא שמתי לב יש לך תמונה שרואים את העיינים שלו טוב? אין כזה דבר עיניים שחורותרק חום ככהה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ווואו.

לג'רארד יש עיניים חום-ירוק שכזה. זה תלוי באור. והקומיקס שלו,דה אמברלה אקדמי, מדהים*_* יש לי את שניהם,ולפי השמועות הם עובדים על השלישי. הראשון הכי טוב,השני פחות. וכן,תמונה עדכנית לגמרי.על דף שלם!*_*

Ayush Cohen

New member
יאייי! כדאי לי לקנות רק בשביל התמונה?

זאת תמונה מוכרת? מהחדשות שלהם?

NotPerfect4

New member
לא מצאתי את התמונה

אבל זה מהסט הזה, היא ממש דומה רק שג'רארד וריי מסתכלים למצלמה..

Ayush Cohen

New member
הנה תירדי למטה עד לכותרת Film ../images/Emo13.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Umbrella_Academy (זה הערך של זה בויקיפדיה ) אני קוראת כמעט כל דבר על MCR ופה הייתי בערך שלו וראתי את הקומיקיס ורציתי לדעת מה זה אז לחצתי כי ראיתי שיש לזה ערך ואז ראיתי שיהיה לזה סרט יאיי! זה היה מזמן :) יאאא זה כל כך מעצבן שלמייקי וריי יש ערכים בעיברית וכמעט בכל השפו ורק באנגלית אין להם ריציתי לכתוב להם אבל אין לי כוח
וגם הערך בעיברית של הלהקה לא מעודכן וכל הזמן בא לי לתקן ויש לי משתמש בוויקי אבל אני לא יודעת איך משתמשים בו

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וואי,תודה!

אני אקרא מחר,כי אני הולכת לישון;; פתאום 11! ראית מה זה.. לילהטוב

ronali001

New member
חחח אהבתי את הקטע עם מייקי!!

כ'כ נכוןן!!הוא ממש קשור לג'רארד!!!!(כיףף לוXD) ועכשיו הוא למד בס במיוחד בשביל הלהקה,ועכשיו לא ידוע מה הוא הולך לעשות בחיים אם הלהקה תתפרק
אופפ אוהבת את כולםם שםם אסור אסור אסור פשוט אסוררר שהם יתפרקוו!!!!!!!!!!!!XD

למעלה