יאיי! פרק חדש בפיק שלי!

Apikachu L

New member
יאיי! פרק חדש בפיק שלי!

אני יודעת שעבר הרבה זמן מאז ביקרתי כאן, והאמת כתבתי את כולו בשעות האחרונות. אבל כאשר ראיתי את הודעת ליסטה לגבי המאמרים התחשק לי לכתוב... אז כתבתי! (יצא ארוך במיוחד!) קבלו אותו: שלושת בנות האור ואדון האופל פרק כז' – מעבר לסדק "הדבר הזה כבד!" סיננה גאטומון כאשר נח התליון לצווארה. היא חשה שהתליון מושך את כל גופה כלפי מטה. אפילו זנבה הוסיף חמישה קילוגרמים למשקלו. "למה זה כל כך כבד?" שאלה בטרוניה ואגרפה את כפותיה. היא הפסיקה לפחד זה מכבר מתגובותיו של מיוטיסמון, ורק שמרה על ריחוק ממורמר מיתוך הרגל. היא למדה לדעת שלא ישקר להן (יותר מידי לפחות), אך השתדלה שלא להמשיך ולבטוח בו. "את צריכה להתרגל אליו" מלמל מיוטיסמון, שעמד בגבו אליהן ואצבעותיו נעו לפי קצב משונה. "תוך דקות אחדות לא תרגישי אותו יותר". גאטומון נשפה בזעף כי נראה שמשקל התליון רק גדל. היא התיישבה על הקרקע והמתינה בשקט. נראה היה שקארי ואפיקצ'ו לא תופסות את העניין החשוב הזה. ~מדוע אתן כל כך קטנוניות?!~ פנתה אליהן בתוך ראשה ~אתן אולי במקרה שכחתן, אבל אנחנו כאן כי יש לנו עולם דיגיטאלי להציל!~ קארי התיישבה לצידה בין הפרחים. מחשבותיה נעו בבלבול כה רב עד שגאטומון בכלל לא הצליחה למצוא את ידיה ורגליה בסבך ההוא. ~את באמת לא יודעת מה קורה, לא כן?~ הפנתה אליה את השאלה "הסכנה המורגשת באוויר היא גדולה מאוד, ואת יודעת עליה. ראית אותה." אמרה אפיקצ'ו בקול שקט כאשר התיישבה לצד גאטומון "אבל גם לא נותנת גישה לאותו הזיכרון שלך עליה" ~את יכולה לשלוף כל זיכרון שלי עד כמה שידוע לי~ שלחה אליה גאטומון מחשבה ~רק אם את מרשה לי~ הייתה התשובה ~היחיד שיכול לשלוף זיכרונות מבלי להתחשב ברצוננו זה מיוטיסמון~ "אם כך הגיע הזמן שתראי גם להן את זיכרונך, גאטומון" אמר מיוטיסמון בשקט. ~אמרתי לך~ הייתה מחשבה שקטה מצידה של אפיקצ'ו. גאטומון לא הגיבה. "אני לא בטוחה שאני רוצה לראות מה יש שם" אמרה קארי במאמץ לאחר זמן מה. "את דיג'יגורלית" אמר מיוטיסמון באירוניה "אני בטוח שתוכלי להתמודד" ~אני לא מרגישה חזקה מספיק להלחם במשהו~ מחשבתה של קארי רצה בניהן. ~אני לא אמרתי שצריך להלחם עכשיו, בת אנוש~ פילחה מחשבה חדה וחשוכה את המרחב המחשבתי שלהן, שקארי החשיבה עד כה לפרטי ומקודש ~ואם את רוצה לומר משהו, תגידי. אני יודע על כך מה שבראשך הקט בין כה וכה.~ קארי הביטה במיוטיסמון בעלבון. "אל תיקחי ללב" חבקה אפיקצ'ו את כתפה של קארי. קארי לחצה את ידה השנייה בתודה. "ובכן" מיוטיסמון אמר והסתובב אליהן בחדות "לאור העובדה שיש מי שמתקשה לחלוק את זיכרונה" והביט לעבר גאטומון לשבריר שנייה "אראה לכן עכשיו כדי שתדעו למה לצפות ולא תחליטו להקיא לפתע." "אתה מאוד מעודד" מלמלה אפיקצ'ו חרישית "כשאקיא, אזכור לכוון על הגלימה שלך" "תפסיקי להתבדח" לחש אליה באיום. "לשם שינוי, העניין הזה חשוב באמת ובתמים". הכול סביב החשיך, ובנות האור לא יכלו לחוש אף את מגע האדמה בגופן. "השתלטתי על מערכת החושים שלכן באופן זמני, לשם חוויה מרבית. למרות ששום דבר לא משתווה לתחושה של זה פנים אל פנים. אני מאוד מקווה שתשמרו את התגובות הרגשיות שלהן לזמן בו נחזור מהפגישה האמיתית." אדמה קשיחה ומתה הופיעה לפניהן, והן חשו את מגע רגליהן על הקרקע. מולן, כמיתוך ערפל התבהרה צורה כהה ועצומה למראה. התחושה הייתה כעמידה למרגלותיו של הר. כעבור רגעים אחדים לא היה דבר ערפילי לפניהן. היה זה גוש, שכן לא נמצאה שום מילה אחרת לתיאור הדבר הנוזלי שנע ורטט, שחור בעל עורקים אדומים, עצום, מתעגל, רותח באלפי בועות. הריח היה מחניק. המראה, למרות היותו חשוך, סנוור את העין. תחושת כובד עצומה התלוותה לכל זה. תחושה של קץ והרס. פחד נורא. וכהרף עין, נעלם הכול, והן שוב ישבו בשדה הפרחים. "ובכן?" שאל מיוטיסמון "מרשים, לא כן?". פניה של קארי היו חיוורות לחלוטין. פרוותה של גאטומון הייתה סמורה ואוזניה שמוטות. אפיקצ'ו ישבה בנוקשות עצומה, זנבה מתעגל כלפי מעלה באוויר. "אני גם התרשמתי לראשונה בצורה דומה לשלכן" אמר מיוטיסמון בחיוך. "הו, זה היה נורא" "רק מישהו כמוך יכול לחשוב כך" ירקה גאטומון "הרשי לי לא להסכים" אמר מיוטיסמון ברוך. "הייתי מבועת".

Apikachu L

New member
המשך!

קארי התרוממה על רגליה בתנועה חלקה. היא נראתה כפי שלא נראתה שנים, כך נדמה היה לגאטומון. עורה זהר מעט באור הדמדומים הנצחי ופניה היו מסכה של שלווה. הרגש היחיד שהרגישה ממנה היה דומה לקרן אור. גאטומון לא ידעה את משמעות הדבר. "אתה מצפה מאיתנו להלחם בהרס המוחלט ולנצח?" שאלה "בבוא הזמן" אמר מיוטיסמון. הוא ניגש ועמד מולה, כמשתאה. "מתי?" שאלה קארי באותה נימת קול משונה, שגרמה לגאטומון לחשוב על אור הירח הקר של כדור הארץ. "במועד המתאים לכך" ענה לה, והושיט את ידו באיטיות, כמנסה לגעת בפניה. הבעת פניו הייתה משונה. אפיקצ'ו וגאטומון הביטו בתמיהה במחזה המשונה. מיוטיסמון נראה... סקרן. "ואתה מאמין שנצליח?" שאלה קארי, באותו קול מואר וקפוא. ידו של מיוטיסמון נעצרה, ואז חפנה את סנטרה של קארי, והוא כרע מולה, עיניו בגובה עיניה. הוא חייך. "אכן" אמר מיוטיסמון וקירב אליה את פניו. קארי סטרה לידו ונרתעה לאחור. מיוטיסמון גיחך. "במקום האימה נמצאת העוצמה" אמר מיוטיסמון "ואקווה שתגיבי כך למראה הדבר האמיתי." הוא קם על רגליו והפנה את מבטו אל גאטומון ואפיקצ'ו "ואני מקווה שתגובתכן תשתפר, שכן אנחנו הולכים עכשיו. קומו על רגלכן ובואו. אין לי שום כוונה לשאת אתכן הפעם." הן צייתו לו והלכו אחריו דרך אור הדמדומים הנצחי של עולמו של מיוטיסמון. "ובכן" אמרה אפיקצ'ו בשקט "אנחנו שוב מול הסדק הגדול." גאטומון הציצה פנימה בזהירות. אותה אפלה מוחשית זרמה בתוכו "הסדק הגדול והמגעיל כתמיד". קארי הרימה אבן וזרקה. האבן עברה בקשת מעל הסדק, ונחתה בקצה השני. בנות האור הביטו בעניין בתדהמה. ואז האבן חזרה לאחור ונפלה לתוך הסדק. קארי הרגישה גירוד בכף ידה, והביטה בה. האבן נחה בידה, כאילו לא זרקה אותה מעולם. היא שמטה את האבן על האדמה. "איך נצא החוצה?" שאלה. "אני לא חושבת שיקרה לנו מה שקרה לאבן הזו" אמרה גאטומון. "בהחלט לא, בהתחשב בכך שעתה אתן חלק ממני" אמר מיוטיסמון וצעד לעבר הסדק. הן לא ראו אותו נע מעליו. הוא פשוט הופיע מצידו השני, גופו מטושטש מעט. בנות האור הביטו בו בזו. "נחזיק ידיים" אמר קארי והושיטה את ידיה, שפגשו בידיהן. הן צעדו קדימה לתוך הסדק. וכאשר ציפו לפגוש באוויר הריק תחת רגליהן, כבר עמדו לצד מיוטיסמון, אך ידיהן המשיכו לאחוז זו בזו. נראה שכל שערה בגוף הסתמרה לתחושה האיומה שהייתה שם. אך הדבר שציפו לראותו לא היה שם. "בואו אחרי" אמר מיוטיסמון, והן הלכו אחריו, והתחושה האיומה רק גברה מרגע לרגע. "זה לא שאני רוצה להקיא" אמרה גאטומון "אני מרגישה כאילו כבר משהו הקיא אותי החוצה." "ניתן להבין זאת" מלמלה אפיקצ'ו, והן המשיכו ללכת. כעבור זמן מה נעצרו לצד סלע גדול שחסם את שדה ראייתן. "עכשיו הקשיבו לי היטב" אמר מיוטיסמון "שכן בזה תהיה תלויה הישרדותכן". בנות האור הביטו בו בכובד ראש. "ההרס המוחלט הוא ישות עם תודעה שמסוגלת לדבר. מחשבות עשויות להופיע בראשכן שיגרמו לכן לרצות לברוח, או לרוץ אל תוכו, דבר הגרוע פי כמה. זה יכול להתחיל לדבר אליכן, או לשלוח שלוחות. אם זה מדבר, אל תענו אלא בסימן ממני. אל תשתמשו בכוחכן. השתדלו להתרחק. הבאתי אתכן הנה כדי שתדעו מול מה עליכן לעמוד בבוא העת. יתכן שיתרחש קרב. אני מקווה שתשמרו על קור רוח אם זה יקרה. אך אם הכול ילך חלק, יתכן שאפילו לא יבחין בכן." "ומה אם ינסה לתקוף?" שאלה אפיקצ'ו "הגני על עצמך" ענה מיוטיסמון "אך אל תתני לזה לגעת בך. אם זה יקרה, תהרסי." בנות האור הנהנו. נראה היה שהן אוגרות את כל כוחן לבאות. מיוטיסמון סימן להן בידו, והן הלכו אחריו, עוקפות את הסלע. באותו הרגע הופיע לענייהן אותו המראה שהראה מיוטיסמון. הגוש הרותח השחור והאדום, רותח ומחניק. מסנוור. ולכל זאת נוספה אותה תחושת הרס איומה, של סוף שיתרחש בקרוב. ~מוזר, אני מרגישה שלווה כל כך~ שלחה אפיקצ'ו מחשבה ~אני גם~ הסכימה גאטומון ~למרות הפחד הנורא הזה~ ~ללא ספק, זה הדבר הנורא ביותר שראיתי מעולם~ הוסיפה קארי, בשלווה עצומה. ~כך מרגישים על סף מוות לפעמים~ הרהרה אפיקצ'ו ~וזה כנראה הדבר הנורא ביותר.~ "מיוטיסמון" התמשכו צלילים ארוכים ונמוכים עד שקשה היה להבינם על פני המישור. "האים הגעת להציע את נאמנותך, או רק להוכיח לי שוב שאינך מפחד ממני?" "אף לא אחד מהם" אמר מיוטיסמון בשלווה "אני רואה את האור שבלבך" נמשכו הצלילים הנמוכים שוב "ואת הרעב שלך לעוצמה" "כמה מפתיע" אמר מיוטיסמון, מסגל לעצמו נימת שעמום. נראה היה שהוא נתקל בחילופי הדברים האלו קודם לכן.

Apikachu L

New member
המשך 2!!

"באת למות" נשמעו שוב הצלילים הנמוכים, צורמים מכל דבר. בנות האור נפלו על ברכיהן ואטמו את אוזניהן למשמע הקול. "אתה מנסה להפחיד אותי" אמר מיוטיסמון "ודווקא בהצלחה רבה" הגוש השחור והעצום רתח ותפח לכוונם מעט. בנות האור נרתעו. שלוחה יצאה לכוון מיוטיסמון, אך הוא הניף את ידו והיא סטתה הצידה וסבבה אותו, מנסה לתקוף. מיוטיסמון הושיט את ידו ואופל זרם ממנה. אופל טהור וממשי, כפי שבנות האור לא ראו מעולם. לא הייתה זו מתקפה של דיג'ימון. זו הייתה עוצמה טהורה. האופל התנגש בשלוחה ודחף אותה לאחור, מרחיק אותה ממנו. "מה אני רואה" נתמשכו צלילים עמוקים שוב על פני המישור "אינך רואה דבר, גוש צואה. אין לך עיניים" אמר מיוטיסמון "אך אני חש בדבר מה שונה בך מיוטיסמון" התמשך הקול, ברעב עצום. "אני חש... באור אמיתי" השלוחה התקרבה במהירות לכוונן של בנות האור. "לעזאזל" מלמלה אפיקצ'ו והושיטה את ידה, וערפל מואר הופיע סביבן. קארי בנתה סביבן בועה במהירות וגאטומון מיהרה לשלוח רסיסי אור לכיוון השלוחה, שנכנסה לתחום הערפל. השלוחה נעשתה דקה יותר ויותר, והרסיסים קרעו חלקים ממנה. היא הייתה דקה כסיכה כאשר נגעה בבועה, שהתנפצה ובנות האור עפו אחורנית. "רכזו כוח נגד זה" מלמלה קארי בבהילות והן החלו להזרים אור טהור ככל שיכלו סביבן. גופן החל לזרוח. השלוחה נעצרה מול זרם האור, כמהרהרת. "אני חושבת שזה הזמן לדיג'יגדול" מלמלה גאטומון ושלושתן החלו להשתנות במהירות. וכאשר אנג'וומון הרימה את ידה והכנפיים על כפפתה יצרו קשת, קארי הושיטה פרח את פרח ההילה הזוהר שלה ואפיקצ'ו הרימה את חרב השמשות במטרה לתקוף, דיבר הקול שוב. "בנות האור" התמשכו הגלים הנמוכים על פני המרחב "חלשות ועלובות. מה מביאכן הנה?" קארי הסיטה את מבטה לעבר מיוטיסמון, שהנהן אליה. "באנו לראות אותך" קראה השלוחה התרחקה והתקרבה לחליפין, כשוקלת בדעתה. "משא ומתן?" שאל הקול "מה טוב. ציפיתי לשליחים שיתמקחו על גורל העולם הדיגיטאלי, פרט למיוטיסמון". לא היה ניתן לפספס את הלעג. "אם תתנו את החיים והעוצמה שבכן, שנראה שיכולה להועיל לי כל כך" התמשך הקול באיטיות "אוכל להיות הגון כלפי העולם הדיגיטאלי. לא אתן לו להישמד. ואם תשכנעו את מיוטיסמון גם כן... אולי אף אדאג לכך שיהיה לדיג'ימונים טוב יותר" הקשת והפרח ירדו מעט. החרב לא זזה ממקומה. "אני אנוכית" אמרה אפיקצ'ו "וחיי יקרים לי ביותר. ואני יודעת דבר מה על הקודש של ההבטחות שניתנות לאלו שימותו." "איש לא אמר שתמותו" התמשכו הצלילים "אלא תהפכו לחלק ממני. אני אתן לכן להמשיך להתקיים. מחשבותיכן לא יפסיקו לזרום. תתקיימו תמיד. אלא שלא יהיו לכן גוף ועוצמה יותר. אין זה גרוע כל כך, לא כן? פרט לכך, חיי העולם הזה יקרים לך כחייך. אין טעם לשקר..." "אינך מתכוון למלא דבר ממה שאתה מבטיח" אמר אפיקצ'ו "אך את תהיי חלק ממני. תוכלי להשפיע על החלטותיי, לא כן?" הקול נעשה חלקלק וקרוב. אפיקצ'ו הסתובב במהירות והושיטה את חרבה לשלוחה שהתקרבה מאחוריה. היזהרי היזהרי היזהרי, אמרו מחשבותיה. השלוחה נעצרה לרגע והסתערה. "טורנדו אור!" התקיפה אפיקצ'ו, מרכזת את אורה במתקפה, כאשר הרוח הלבנה נעה מחרבה ועוצרת את השלוחה. היא בקושי הצליחה להחזיק בה במקומה, למרות שאמצה כל טיפה. מאחוריה קארי ואנג'וומון התקיפו את השלוחות האחרות . "קסם שמש" זעקה קארי יחד עם צעקת "קסם גן עדן" של אנג'וומון, אשר האירו את אשר סביבן באור מסנוור כיום, מנסות לעצור את השלוחות סביבן. "אני לא מאמינה למילה שלך" צעקה קארי "אתה הוא ההרס המוחלט, ואין טעם שנבטח בך" "אך דיבורך כבר עתה מעיד על התערערות אמונך" לעג הקול. "חץ שמימי!" פלחה אנג'וומון את השלוחה שהגיעה מולה, ונהמה "הו לא, קארי לעולם לא תערער את אמונה, כפי שלא תתערער אמונת אף אחת מאיתנו!" "כך?" שאל הקול והשלוחות התרחקו. "מצער" ובועה גדולה התנתקה והחלה ליפול לעברן. מיוטיסמון התייצב ביניהן והרים את ידו. "צרו מגן" אמר "מהר!"

Apikachu L

New member
המשך 3!!!

בנות האור צייתו לו, וכיפה מוארת הופיעה סביבן. מיוטיסמון נגע בתקרת הכיפה, ואפלה החלה לזרום עליה. הבועה השחורה אדומה נפלה, והתחושה הייתה כשל הר שנופל. רק שלוחה דקיקה כשערה חדרה את הכיפה, בלתי נראית אך מורגשת היטב. השלוחה התפצלה לשלוש והחלה לנוע לעבר בנות האור באיטיות, שכל כוחן הושקע במגן. "את זה אתה לא מקבל" אמר מיוטיסמון, ובאחזו בשלוחה הזרים אליה אפלה. שלוש השלוחות נעלמו, אך מה שנותר מהשלוחה זרם עתה על מיוטיסמון, שאישוניו רעדו בפראות. "אני חושבת שזה הזמן לברוח" אמרה אנג'וומון, ובפרקן את המגן החלו להתרחק. מיוטיסמון עדיין עמד שם. "למה הוא לא זז?" שאלה קארי "אני לא חושבת שהוא יכול" אמרה אפיקצ'ו. אנג'וומון עפה לעברו במהירות, וקארי וגאטומון רצו אחריה. השלוחה החלה להתעבות. "צריך לחתוך" אמרה אפיקצ'ו והניפה את חרבה, אך ברגע שנגעה בשלוחה, התפוגגה החרב ונעלמה. "נשלב כוחות" אמרה קארי, והן הזרימו את כל הכוחה נותר בהן כאור על השלוחה. אפיקצ'ו תפסה בגופו של מיוטיסמון והעמיסה אותו על גבה. "רוצו" צעקה, והן רצו לכוון הסדק, כדורי האור של אנג'וומון וקארי תוקפים את השלוחות הבאות אחריהן. הן נעצרו ליד הסדק. "איך נעבור?" שאלה קארי "אני לא בטוחה שנוכל לעבור באותה הדרך כמו שיצאנו!" "נעשה זאת כמו שנכנסנו" אמרה אנג'וומון ותפסה בידו של מיוטיסמון שהשתרבבה מעבר לכתפה של אפיקצ'ו. קארי תפסה בידו השנייה והן זנקו מעל לסדק, עוורות למראות העוטפים אותן במהלך הזינוק, ונחתו על האדמה הקשה. הן המשיכו עד אשר ראו את הכרכרה. בנות האור נעצרו לרגע והמשיכו לרוץ. הן נכנסו פנימה וסגרו את דלת הכרכרה. קארי ואפיקצ'ו חזרו למצבן הקודם. אנג'וומון התכווצה וקטנה, והפכה לסאלומון. אפיקצ'ו השכיבה את מיוטיסמון על המושבים, והתיישבה בתשישות ליד רגליו. קארי התמוטטה על המושב ממול. סאלומון נשכבה על רצפת הכרכרה. "מיוטיסמון הוא הפוץ הכי גדול בעולם" אמרה קארי והביטה בו בקור. עיניו הכחולות החזירו לה מבט תחת מבט. אך הוא לא אמר דבר. "הייתי מצפה שיגיב לזה" אמרה סאלומון בתשישות כאשר התרוממה אל המושב לצידה של קארי, ונעצה בו מבט זועם. "אני חושבת שאין לו כוח לנוע בכלל" אמרה אפיקצ'ו, וכאשר ננעצו בה עיניי מיוטיסמון בשעשוע אמרה "פוץ!" ונשענה בעייפות לאחור. "יכולת למות שם" הוסיפה "ולקחת את כולנו איתך למטה", וכאשר הרימה את עיניה ראתה שקארי וסאלומון נרדמו. "תמשיכי לקלל אותי" לחש מיוטיסמון "זה גורם לי להרגיש שהכול לא היה לשווא". אפיקצ'ו כווצה את שפתיה בתגובה. "ואם לא אכפת לך, תדאגי שהעגלון יחזיר את הכרכרה לטירה" הוסיף ועצם את עיניו. "לטירה" אמרה אפיקצ'ו בתשישות, ומצאה את וויזרדמון העגלון במחשבתה. להפתעתה הכרכרה החלה לנוע. היא משכה אליה את תיקה, חיטטה בו מעט והוציאה בקבוקון עם נוזל כהה. היא כרעה לצד מיוטיסמון וקרבה את הבקבוקון לשפתיו. "שתה" אמרה מיוטיסמון פקח את עיניו, והניד בראשו לשלילה. "תשתה" חזרה שוב על דבריה בנימה מצווה יותר. מיוטיסמון חייך ושתה מעט. אפיקצ'ו הרחיקה את הבקבוקון וסגרה אותו. "אני מקווה שזה יעזור לך" אמרה, והחזירה את הבקבוקון לתיקה. היא נשענה על מושבה ועצמה את עיניה, כאשר התעוררה ראתה מהחלון את הטירה מתקרבת. -סוף פרק כז'-

היי!ברוכה השבה!

רבה לך וכל הכבוד על ההשקעה!

Apikachu L

New member
סתם מעניין אותי לדעת...

בתור מי שידועה כלא צופת דיג'ימון (אלא אם החלטת לצפות במחתרת), את קוראת את הפיקים?

חח לפעמים.

כרגע אין לי ממש זמן,אבל כשיוצא לי אני קוראת ומתייחסת לזה כאל סיפור לכל דבר.

Apikachu L

New member
במאמרים.

שלוש בנות האור ואדון האופל. ואני מזהירה - ההתחלה לא משהו...כי התחלתי לכתוב את זה בכיתה ט... ועכשיו אני אחרי תיכון (הבושה...><;)

Apikachu L

New member
יש בזה משהו...

בכל מקרה, הפיק הנ"ל באמת שיפר לי את הכתיבה. יש גם בלוג לפיק הזה, באיזה מקום...

Digi Lista

New member
אקרא מחר וגם אכניס למאמרים...

רק רציתי להגיד שמוכרת לי ההרגשה של כתיבת סיפור לאורך זמן,אישית קשה לי נורא לקרוא דברים שכתבתי בעבר-אני כול כך ביקורתית כלפיי עצמי בקטעים האלה שאני לפעמים נאלצת להכריח את עצמי לקרוא דברים מהעבר בגלל שגם אם הרעיונות והדיעות לא השתנו אני תמיד מוצאת מה יכולתי לכתוב טוב יותר,כמובן שללא הניסיון מהעבר לא הייתי מגיעה לרמה של היום(בלי עבר אין הווה ובלי עבר למעשה אין עתיד כי הווה הוא הזמן הכי קצר-כול שנייה שחלפה היא עבר וכול שנייה שתגיע היא כבר עתיד),תהליכים לוקחים זמן ואני בהחלט מעריכה אותך יאנה על זה שגם אחרי שנים ושינויים רבים בחייך עדיין את מתמידה בכתיבת סיפור ספציפי(לי היה נמאס מזמן,יש לי עודף רעיונות ובדרך כלל לרוב הסיפורים שלי אין סופים-המון מלל של התחלה ואמצע ועוד אמצע והרבה הרבה אמצע אבל ללא סוף כולשהו,בטח לא לאלה בהמשכים...)וכשאקרא את הפרק הנוכחי אשמח להרחיב גם על השינויים שלך בכתיבה
בכול מקרה אכניס למאמרים

Apikachu L

New member
ייאי, הולכת להיות מגילה!

או סתם הודעה ארוכה... או סתם הודעה... מגיליסטה! תודה רבה. מה שלומך, פרט לכך?

למעלה