יאיר או שבי חזרתי עם שאלה...

יאיר או שבי חזרתי עם שאלה...

היי!!! הרבה זמן לא הייתי כאן אבל בפעם האחרונה שבי הסברת לי שמרקורי בנסיגה ואז הכל מתבלבל אז רציתי לשאול כמה שאלות: - מזותומרת נולדתי כשמרקורי בנסיגה? זה לא משהו זמני? ואיך אתה יודע שאני מרקורי בנסיגה? - המצב השתנה מרקורי כבר לא בנסיגה כי עיניינים מתחילים להסתדר כבר לפני כמה ימים ורציתי לדעת זה מאוד מסקרן.. תודה תודה ותודה רבה!!!! יום טוב :) איב

קצת על מרקורי ....

אכן מרקורי בנסיגה זה משהו זמני... אבל אם נולדת בזמן שמרקורי נסג, כלומר אם מרקורי נמצא בהילוך אחורי במפת לידתך, השפעתו תלווה אותך כל חייך. בכל-אופן, נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה, השפעתו האישית של מרקורי בנסיגה, כפי שהיא מתבטאת אצל אנשים עם מרקורי נסוג במפת לידתם, היא דווקא שנונה מאוד ואינטילגנטית.. ויש אומרים שאנשים אלו דווקא תקשורתיים מאוד, בניגוד להשפעה הכללית, שמשפיעה על כ-ו-ל-ם, פחות או יותר.... היא כמובן מראה על ההיפך - דיסקומניקציה, אבדות, תאונות (במיוחד עכשיו שמארס גם בנסיגה) וגניבות (מרקורי נחשב גם לגנב במיתולוגיה). אם זאת, נראה שאצלך השפעת הנסיגה הפוכה, כי בדיוק שדברים התחילו להסתדר אצלך, לפני כמה ימים, התחיל מרקורי את נסיגתו, בערך לפני שלושה ימים. ייתכן ונולדת באמת כשמרקורי היה ברטרו, והנסיגות השונות שלו דווקא מיטיבות איתך ככה שאין לך מה לדאוג ;-) אז תנצלי את הזמן הזה ,וייתכן שמרקורי בנסיגתו דווקא ``תפס`` אצלך כמה היבטים הרמוניים, זה הכל... עושה לך טוב המרקורי הזה, אה?! בכל מקרה, מרקורי חוזר להילוך רגיל ב- 27 לחודש... שבי :cool:

ELY

New member
שבי!!

מה המצב? כשמרקורי בנסיגה הוא משפיע עלינו (תאומים)? אם כן במה הוא משפיע עלינו? ELY

מרקורי הוא הכוכב של כ-ו-ל-ם!

הכל טוב, מה איתך? בכל אופן, כל רגע נתון הוא בעצם שדה אנרגיה המשפיע על האדם, על מצב רוחו,ומכאן - אופיו הזמני, ואף על גורלו (תלוי כמובן איך את מגדירה גורל - אבל בוויכוח הזה כבר הייתי). כשמרקורי בנסיגה הוא יוצר שדה אנרגיה שלילי (למרות שהכל תלוי באיך מסתכלים על זה ;-)) שמתבטא באווירה כללית של עצבנות ודברים שפשוט לא מסתדרים. והדבר הבולט ביותר הוא באמת חוסר תקשורת בין אנשים. כמובן שבהיות מרקורי שליט תאומים, על התאומים (והבתולות) זה משפיע בצורה חזקה או מודגשת יותר. במיוחד עכשיו שמרקורי בעצם בתאומים... אז בכלל! אבל לפי דעתי על תאומים זה משפיע לטובה, כי בגלל שהוא נמצא במזל שלנו (בו הוא שולט, ועל כן מתבטא בצורה חיובית), סביר להניח שהוא ייצמד לשמש מתישהו ודווקא יגרום לתחושה טובה ``וזורמת`` אצל התאומים... ובמיוחד בגלל שהוא ממש בסוף המזל, והנסיגה רק מקרבת אותו יותר ויותר לשמש של בני התאומים. כך שאין מה לדאוג :) -שבי :cool:-

epitaph

New member
חשבתי שזה לא היה ויכוח... :cool:

אלא יותר כמו דיון פילוסופי :) -עדי-

למעלה