יאיר: אחד התסריטים שלך יוצא לדרך

מאדמאן

New member
יאיר: אחד התסריטים שלך יוצא לדרך

אולריך קופץ בראש. שאלה טובה : האם זה יהיה עלוב או שהוא מחזיר לעצמו קצת מן הכבוד האבוד ?? מעניין לראות כמה זמן שזה ימשך שהאיש בורוד יוביל את הדבוקה ?

מאדמאן

New member
בטלויזיה הצרפתית מתפרעים כאילו

אולריך כבר ניצח. האמת היא שקשה לי כבר לעקוב אחרי הטלויזיה הצרפתית שהאובייקטיביות ממנהה והלאה. זה עושה לך תחושה שהם יושבים ומצלבים כל פעם שמישהו מסכן את ארמסטורנג תוך כדי נישוק הצלב שעל החזה שלהם...

Sybh

New member
41 שניות לפני הפוסטלים...

עושה רושם שזה התקפה של ממש (?)

Sybh

New member
אולריך אולי לוזר...

אבל לא כמוני. ברור לי עכשיו לגמרי מה עומד לקרות היום (למרות שאני עדיין בעבודה ולא צופה בשידור). היום, כשיש סיכוי לא רע שראסמוסן ינצח סוף סוף קטע בטור ויביא לי את 100 הנקודות הראשונות (!) במשחק הפנטזיה, החליט אולריך (הלוזר) להציל חלק מכבודו האבוד וגם 100 נקודות לא יהיו לי... מילא, אני יכול להתנחם בתואר "אושיית פורום", לפי צורחה לפחות....

קיבלתי שיידור ישיר מקו הסיום

יובל גולן התקשר אליי עכשיו. העביר לי מה שהצליח מההתרגשות על קו הסיום. אורי אסיף נמצא איתו והם רכבו את החלק האחרון של המסלול. יובל גולן מספר על מיליון צופים על המסלול ושני הק"מ האחרונים בעלייה מאוד קשה (למי שמכיר את העלייה ליד ג'וערה) וצרה מאוד. הם רואים את המרוץ על מסכי ענק בקו הסיום ויובל סיפר כי הם מתרגשים כילדים בלונה פארק...מה לונה פארק...זה הטורדה בייבי

למעלה