יאיר, איזה כיף לך .....

mirit

New member
יאיר, איזה כיף לך .....

הי יאיר! מה שלומך? חשבתי היום כמה כיף לך שאתה מבין היטב את הנושא המרתק הזה שנקרא - אסטרולוגיה! אני מוכרחה להיות כנה איתך שעוברות בי מחשבות על כך שאתה מקבל תאריכי לידה, שעות לידה, מקומות לידה של כל מיני אנשים ששואלים כל מיני שאלות חכמות יותר או פחות... ואתה משיב עליהן תמיד (בדרכך החביבה והדיפלומטית משהו) ובעצם אתה ממש ``רואה`` את אותם הטיפוסים מולך (מעצם קבלת הנתונים שלהם:שעת לידה,תאריך ומקום כאמור), בטח יודע תשובות ברורות יותר לשאלותיהם, ממש מכיר את האנשים...ואז עושה מעין סלקציה ומשיב...זה מאוד מסקרן אותי מה אתה רואה כל פעם ששואלים אותך שאלות,אתה יודע את התשובות (בטח לפחות לחלק מהן) ואתה משיב כפי שאתה מוצא לנכון... כיף לך ממש! זהו - רק רציתי לשתף אותך ולהשתתף בכיף שלך!!! ואני מקווה שלא נבהלת ממה שראית אצלי.. ואולי בחרת לא לומר לי... יישר כוח! מירית.

גם לך יכול להיות כיף,אם תלמדי את הנושא..

ולמה שבאמת לא תלמדי אותו ? נראה לי שיש לך את כל התכונות, שבעצם מתחילות באחת רצינית : סקרנות אינסופית לגבי אנשים, ומה באמת מניע אותם שם, מתחת לפני השטח. כך אני התחלתי לפני שנים, והאמת שאת הרוב למדתי לבד - בעזרת ספרים כמובן - אבל לא עם מורים, אלא עם הרבה התבוננות, הסקת מסקנות, ובעיקר - שאלות, שאלות, שאלות.. נכון, זה באמת כיף להבין מה מפעיל אותם, ואפילו לחיות מזה.. כיף אמיתי ! אבל נראה לי שגם את תוכלי ללמוד את הנושא, ואפילו להיות טובה בו ! דרך אגב, יש הרבה אסטרולוגים שהם בני מזל מאזניים או עם אופק מאזניים או מאזניים מודגש - יש תמיד משהו במאזניים, שמתעניין באנשים אחרים, לעיתים קרובות אפילו יותר מאשר בו עצמו.. אבל למה שלא תתחילי עם מפת לידה תמציתית ואמיתית, ותראי איך זה עובד באמת ?..

למעלה