יאיר, בהמשך לשאלתי הקודמת

toros

New member
יאיר, בהמשך לשאלתי הקודמת

על הבתים, כדי לאמת את תחושותי ולהבין יותר (כי אני עוד לא עושה מפות וככה): הוא טלה עם אופק באריה וירח במאזניים, היא שור עם אופק בתאומים שהבית החמישי שלה במאזניים. בית 7 שלה ובית 5 שלו בקשת. ונוס שלו בטלה (וגם מרקורי), צדק שלו בתאומים ושלה בעקרב. בית 7 שלו בדלי, אוראנוס בעקרב ושבתאי בשור. אוראנוס שלה באריה ושבתאי בגדי. בהתחשב בכך שגם השמש, גם ונוס וגם מרקורי שלו בטלה ומאדים בסרטן ומאדים, ונוס והירח שלה בסרטן, אז חוץ מזה שהסרטן מאד בולט אצל שניהם, איך משפיע הירח במאזניים וההצלבה בין בתים 5 ו 7 של שניהם ומה יותר ``חזק`` או מה במיוחד ואיך זה משפיע האחד על השני? תודה תודה וגמר חתימה טובה. (וסליחה על האורך)

מסובך

זהו מצב מאוד מסובך ויש פה הרבה מאוד גורמים שצריך להתחשב בהם, ולכן אי אפשר לזרוק כך מהשרוול בלי לראות את כל המפה, לעשות הצלבות, ולבחון את כל האפשרויות. אין מה לעשות : אי אפשר להתמודד עם כמות כזו של אינפורמציה וגם להגיע למסקנות ברמה מקצועית, שאני מבין שכל כך חשובות לך. זה פשוט בלתי אפשרי להתמודד עם זה, בלי לראות את שתי המפות ואת ההצלבות, וכך לראות גם את כל התמונה. אין ברירה : רק ביעוץ אישי של שעתיים ויותר, אפשר לרדת לעומק, וגם להסביר לך כך שתביני.. סורי.

toros

New member
אסור גם אסור

יש לי פשוט הרגשה שיש כאן מצב של שבלול ואני תוהה האם, למרות הגורמים הרבים שיכולים לחבר, זה לא מסבך את העניינים. תודה בכל אופן.

למעלה