יאיר- בעקבות מס' רב של תלונות על

stardust19

New member
יאיר- בעקבות מס' רב של תלונות על

בעיות בהעברת קבצים אני מציע פה עוד תוכנה שתעזור לפתור לחקם את הבעיה,כמובן ש HOLD לא צריך להיו ב ACTIVE . התוכנה נקראת CCLEANER ויש שמה אזור של ISSUES שזה אמור לפתור את הבעיה הנפוצה של בעיה בהעתקת הקבצים היות והנגן מוגן מפני כתיבה, כמו כן התוכנה מצויינת לניקוי כל השאריות שנשארות אצלנו במחשב אחרי כל פעולה, כולל רישום סיסמאות וכד'. ישנה עוד תוכנה שנקראת REGISTRY MECHANIC שמנקה את אזור הרגיסטרי ששם, כמו שידוע לכולם אני מקווה , נמצא כל הרישום שעל המחשב שלנו. וכנה זו עוזרת באיתור בעיות כמו הבעיה הציינתי למעלה ומתקנת אותה.

יאיר B

New member
CCLEANER

היא לא קצת מסוכנת? אני זוכר ששמעתי שיש איתה בעיות (היא מדווחת על קבצים חשובים ככאלו שניתן למחוק ואז יש בעיות). אני לא רוצה שאנשים שלא מבינים כלום במחשבים יתחילו למחוק דברים בלי הבנה ואז יהיו בעיות. את התוכנה השנייה אני לא מכיר ואני חשוב שיש בעיה עם הקישור.

stardust19

New member
לא אין בעיות עם התוכנה-בגרסה

האחרונה הם תיקנו כמה באגים שהיו נפוצים וגם כל כמה זמן יוצאת גרסא חדשה לתוכנה. בקשר לוכנה השניה- צריך לכתוב בSEARCH את שם התוכנה ואז להיכנס ללניק הראשון

יאיר B

New member
ccleaner הוכנסה לקישורים

עם הסתייגות קלה ואזהרה (יש הרבה לא מבינים במחשבים). התוכנה השנייה היא לא חינמית ולכן אני מעדיף לשא להכניס אותה. ccleaner צריכה להספיק מבחינת הרג'יסטרי (ואנחנו גם לא פורום תמיכה ל-PC). תודה.

למעלה