יאיר.. בקשר למזל דלי!

שלי 15

New member
יאיר.. בקשר למזל דלי!

יאיר .. אני חייבת לדעת מה קורה לחיי הזוגיות שלי . אני מזל דלי נולדתי ב 88 האם יש סיכוי שיהיה משהו ולמה אני כל הזמן נפגעת ..? לא הולך בעיניני אהבה בכלל! יאיר .. תגיד לי אולי יש איזה פריטי לבוש שאני יכולה ללבוש ויביאו לי מזל באהבה .. או צבעים !! כן צבעים יש איזה משהו שאני יכולה אני לעשות!??!

להרבה אנשים לא הולך באהבה, ממי..

אבל זה לא קשור למזל ולאסטרולוגיה - זה קשור לציפיות, לבחירת בן או בת זוג, ועוד הרבה גורמים. לגבי פרטי לבוש או צבעים - ובכן, מה שגורם לך להרגיש טוב ושאת במיטבך - מומלץ.

אני אגיד לך מה את יכולה לעשות..;-)

קודם כל מה דעתך לשנות את התפיסה שלך? במקום להאשים את הכוכבים, הצבעים ויד הגורל, נסי לקום מהכיסא שלך בבית, להתחיל להזיז את התחת (ולא משנה איזה צבע של מכנס יש עליו) - ויאללה, חפשי לך גבר לבנות איתו בית. אם זה לא הולך... ובכן, יש עוד הרבה דגים בים (בעצם עזבי, דגים לא מתאים לדלי :)) אבל את תמיד יכולה להטיל כישוף אהבה, אם את רוצה... (לפרטים: שלחי אי מייל) ולגבי צבעים... אדום זה צבע חושני, אומרים שאישה שלובשת אדום קל לפתות אותה (ובהחלט גורם לחשק לפתות אותה). אם תלבשי כחול או ירוק תשאירי יותר רושם שברצונך מערכת יחסים ארוכת טווך, רצינית ותלותית... אנשים שמחפשים ``סטוץ`` בלבד ישמרו מרחק. צבעים קיציים כמו צהוב, ישאירו רושם של מערכת יחסים כיפית, מהנה... אבל לאו דווקא חתונה - לזה יש זמן! הבנת? שבי

נרקיסית

New member
יאיר יקירי

נהדר מ צ ו י ן עוברת בכלל חויות מענינות בזמן האחרון : ) (היה לי יום נפלא כהמשך לאתמול מופלא) ולילה מופלא. הירח העקרבי שלי חוגג וערני במיוחד הלילה.

שמח לשמוע, נרקיסונת.

שמח לשמוע שעולמך חזר להיות מופלא, ואת מתחברת מחדש, חלקו גם הודות למשהו שעברת לא מזמן. אשמח גם לשמוע על תובנות חדשות, ביחוד עכשיו, לפני שעוד כמה דקות יעבור מרס שליט המזל שלכם להילוך אחורי..

למעלה