ירד על קילו חלווה ?
קצת חוש הומור...ירד על קילו חלווה ?
מאיפה הבאתם את הקישקוש הזה ?
קל לאללה. אחד שעושה חיל בבית הנבחרים כנבחר ציבור. אחר שמזהה תהליכים ומתבטא כאחרון אויבי ישראל כלפי כאלה שהוא חלוק עליהם פוליטית, דוגל בשיטות גזעניות ודיקטטוריות של 'חינוך מחדש' (כהגדרתו) של אוכלוסיה שתרבותה והשקפת עולמה לא מוצאת חן בעיניו, ואחד האנשים הבודדים במדינה עליהם מאוד אצטער אם יצליחו להתברג לבית הנבחרים של מדינת ישראל, שכן זה יהיה מסוג הדברים שאתקשה להסביר לילדיי ולא באמת בא לי לחפש את הדרכים לעשות זאת בכל זאת.יאיר גולן מול ניסים ואטורי
מסתבר שמזהה התהליכים צדק בכל מילה ביחוד כשרואים כאן איך כל טמבלון מצוי מרשה לעצמו לזהות מיהם אויבי ישראל ומי מתבטא כמותם.קל לאללה. אחד שעושה חיל בבית הנבחרים כנבחר ציבור. אחר שמזהה תהליכים ומתבטא כאחרון אויבי ישראל כלפי כאלה שהוא חלוק עליהם פוליטית, דוגל בשיטות גזעניות ודיקטטוריות של 'חינוך מחדש' (כהגדרתו) של אוכלוסיה שתרבותה והשקפת עולמה לא מוצאת חן בעיניו, ואחד האנשים הבודדים במדינה עליהם מאוד אצטער אם יצליחו להתברג לבית הנבחרים של מדינת ישראל, שכן זה יהיה מסוג הדברים שאתקשה להסביר לילדיי ולא באמת בא לי לחפש את הדרכים לעשות זאת בכל זאת.
את כל הנ"ל הגיתי במוחי הקודח. אולם כשאני רואה עד כמה הרל"ב הקיצוני מרגיש צורך לתמוך דווקא באותו אחר, במזהה התהליכים, ולשם כך כמובן מרשה לעצמו לתקוף כל חבר במחנה יריביו הפוליטיים (וזה ממש לא משנה במי הוא בחר היום), כמובן וכרגיל/כצפוי תוך שימוש בפרטי מידע מנותקי כל הקשר למציאות (שמאוחר יותר יוגדרו על-ידו כ"הומור", משל היה משהו נורא מצחיק בהשמצת האחר והלבנת פניו), ברור לי שהדברים הלכה למעשה חמורים פי כמה מכפי שאני כבר חושב בעצמי מהתרשומתי האישית בלבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.