יאיר דלאל ורוני סומק- היום! גבעתיים! 21:30

יאיר דלאל ורוני סומק- היום! גבעתיים! 21:30

היום, היום, היום הופעה מדהימה יש יאיר דלאל והמשורר רוני סומק במופע "אנחנו סולו עראק" הזדמנות להנות הופעה מיוחדת שנותת לבדוק את הקשר בין הצליל למילה... 70 ש"ח כל הכייף הזה 03-7325340

Natalila

New member
../images/Emo79.gif

One night and one more time Thanks for the memories Even though they weren't so great He tastes like you Only sweeter Thnks Fr Th Mmrs - Fall Out Boy איזה שיר

ס22ית

New member
בוא'נה.....

הערוץ של ה-5+ LIVE שווה.. יש אחלה שידורים. צלצלתי היום להתחבר רק בגלל המשחקים של חיפה ומסתבר שהוזילו עוד יותר את המבצע שבפרסומים.

TzutZ

New member
../images/Emo207.gifאני מזועזעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו רואה ת'חדשות בערוץ 2?.... מה זו הקייטנת יופי וטיפוח הזו לילדות בנות 6-12 ?! ילדה שעוד לא למדה לצבוע בתוך הקווים לומדת לאפר... לאן הגענו?! מזעזע בטירוף

אני ראיתי...

הדלקתי את הטלויזיה בדיוק שהגב' דיברה וחשבתי שמדובר על אירוע יומולדת לאחת הילדות..עכשיו את אומרת קייטנה??? אז וואלה מזעזע

E m i l i K o

New member
../images/Emo45.gif חופשי מזעזע

ואיך לא ידעתי שכשמשלבים רגליים, צריך לעשות את זה ברגל עוטפת רגל? איזה מזל שראיתי
....

TzutZ

New member
לא יודעת אם זה

יותר עצוב או יותר מצחיק מרוב שזה עצוב....
קלטת את ההיא שעוד לא היתה לה בת מצווה... רוצה ציפורניי חתול (WTF?!) והכי חשוב שהן כולן קיבלו מתנה... דיסק שמלמד איך לשים ג'ל לשמירת הציפורן... בחיי.. אפילו לא ידעתי שקיים דבר כזה

אההה הן פחות מ12 בכלל???

מאיפה הן בכלל??? וואי,גם אני לא חשבתי שיש דבר כזה...

E m i l i K o

New member
אם זאת הודעה שלי

אז היא חייבת להיות מצחיקה
וכן, ראיתי! עלק ההיא, בגלל שכולן השתתפו יפה, אז כולן מקבלות מתנה את הדיסק שלה על הטיפוח
וקלטת את ההיא בסוף? "היא אוהבת את זה, ומתעניינת בזה, זה לא שדחפתי אותה לזה.. אני רק זרמתי איתה..." יא בת זונה, תראי איך את נראית, אף גבר לא מוכן להזרים אותך, אז זה מה שאת עושה? גועל נפש

TzutZ

New member
בגלל שזו הודעה שלך

התפתחה אצלי הדילמה מהתחלה...
בקשר לאמא ההיא... כנראה שמישהו כן הזרים אותה, היא אמא אחרי הכל...
אבל בלי קשר- היא פאקינג מתגאה שהבת שלה (בכיתה א') מומחית למסאז'ים, ויותר מזה... עכשיו היא (הבת) תוכל לאפר אותה בצורה מקצועית לפני יציאה...

y e t i

New member
האימהות שדיברו שם

יותר מטומטמות מהבנות שלהן . בגיל כזה הכל מתחיל ונגמר בבית . ואם האמא נותנת לזה לגטימציה אז מה הפלא שאלו התוצאות .

E m i l i K o

New member
תכלס, ההלם זה לא שיש מקום כזה

ההלם הוא שיש ביקוש לזה, ושההורים שולחים את הבנות שלהם לזה.

../images/Emo207.gif#2

מה השיר פתיחה שהבנים עכשיו שרו?? אוףףףףף מרינה מעצבנת אותי-שרה באותה צורה כל הזמן

E m i l i K o

New member
אז מה את רוצה? ../images/Emo67.gif

שהיא תשיר בסגנון זוהר ארגוב? מבטיח לך שאני עושה את זה יותר יפה ממנה

למעלה