יאיר היה מתוק!! ממתי הוא שמאלי?

טיפטיפי

New member
יאיר היה מתוק!! ממתי הוא שמאלי?

נראה לי שרק בשביל התפקיד מתאים לו להיות חוקר כזה, למרות שהוא לא היה רשע בכלל.. ציפיתי לקצת תוקפנות.. אני אומרת-שיצטרף לצוות הקבוע!!!!! ומה נסגר עם הכרס של ליאור אשכנזי??

מילי17

New member
אכן פרק טוב....=]../images/Emo47.gif

דווקא (והפעם אני כן אובייקטיבית) הוא שיחק טוב... למרות שכמה כבר טעויות אפשר לעשות בתפקיד שכולו זה לשבת על הכיסא למלמל כמה מילים ולהשתדל לא לנשום כדי להבליט את השרירים ואת החולצה החדשה.... (תתחדש אגב.. נייס...) אבל עדיין... :) אני צוחקת.. הייתה כימיה טובה בינו לבין איילת זורר.. אני מצפה לתפקיד קבוע ולא תפקיד אורח...
גם דפנה שפיגלמן הפתיעה קצת...תוקפנית.. אבל דפנה..=] חחחחח אבל הדובדבן שבקצפת היה בלי ספק בני כרמלי... נראה לי שיש איזה סינית קטנה שמכירה אותך ולא נכנסה לתפקיד אורח בסדרה

טיפטיפי

New member
הוא היה מקסים!!!! וקם מהכיסא!!!!

מתחת הייתה עוד חולצה שחורה... תשמעי הוא מכור לצבע אין מה לעשות.. שיחק לא רע אבל איפה הרוע???? כל הזמן מיסטר נייס גיא??? ציפיתי לקצת יותר אגרסיביות... לא התעורר בך חשק עז.. לחקירה על ידו..??. הממ..
היה צריך להביא לנו הרבה יותר מכוס מים!!!! באמת מה נסגר עם כל השכונה הזאת? שפיגלמן? חופשי תוקפנית כמו בציפורי לילה...... וכרמלי?????????? מה הוא איבד שם מי הבא בתור??? אנג'לה המאפרת?

טיפטיפי

New member
את יודעת שזומנו לפרק הבא..

בתור מגישות הוויסקי " גק דניאלס" למפיק של חדר מלחמה.. קולטת אותנו מופיעות שם.. צחוקים.... למה הרותי הזאת מתעלקת על חילבי??? קלטת את החיבוקים?? אידיוטי למדי

למעלה