יאיר היקר שלא עונה

flygirl

New member
יאיר היקר שלא עונה

אם אתה יכול להגיד לי אם משהו צפוי בתחום האהבה אם מזל בתולה וסרטן. השנה.!!!!!!

לפליינג היקרה חסרת הסבלנות

עברו בדיוק 9 דקות מאז שלחת את ההודעה - אני אמור לשלוח לך תשובה תוך 9 דקות ?.. בכל מקרה, קורה שלפעמים המחשב מקולקל במשך כמה שעות. אשמח אם חוסר הסבלנות הילדותי שלך יחכה כמה שעות : אחרי הכל אני נכנס לאינטרנט מדי יום כמה פעמים - אולי יותר מכל אסטרולוג אחר שאני מכיר - ואני באמת באמת לא חייב לך כלום, חמודה שלי. לא אני ולא אף אחד באינטרנט - נא לזכור. לגבי השאלות - אמרתי שיש סכוי, אז תבדקי אם עצמך איך - ואיזה. להכנס ליותר מזה, זה כבר יעוץ אישי מקצועי שלא ניתן לעשות במסגרת הפורום, צר לי. לגבי השאלות שלך והתחזיות לגבי סרטן ובתולה בשנה הקרובה - ובכן, גם זה כלול בתחום התחזיות שלא ניתן לעשות בפורומים האלה. תצטרכי להשאר מן הסתם חסרת סבלנות, ופשוט לחכות ולראות את התשובות בעצמך.. קשה, אני יודע, אבל בהחלט אפשרי.

flygirl

New member
מצטערת אולי הגזמתי!

בכל מקרה נכון שהגזמתי בתגובותי. אבל אתה לא חייב לרדת עליי ולומר שהתגובות שלי ילדותיות ושתה לא חייב לי כלום ושאני דורשת יותר מידי אם הגזמתי אני מתנצלת אבל גם לך אין זכות להגיב כך.

THE-SORCERER

New member
בבקשה אל תריבו...

סרטן ובתולה? זה נשמע מעניין. שניהם יודעים לשמור על כזו חזות קרירה, אבל אני חושב שכשהם ביחד הם ממיסים את הקרח, וזה בטח ניפלא לשניהם...כל עוד הם לא יהפכו את זה לעצב ועוד עצב,והדיכאון יישפך. שניהם יודעים לצאת מהשיגרה וליהנות כשזה קורץ להם... אז גם טוב.

למעלה