יאיר היקר

lilach24

New member
יאיר היקר

קלטתי משהו מדהים בזמן האחרון, שהאנשים המשמעותיים בחיי הם בירח בתולה (והרי אני מזל בתולה )או שהמזל שלהם מתאים לאופק שלי (טלה ) מבחינת התאמת מזלות...מדהים... שהייתי חייבת לשתף אותך. זה הגיוני נכון ? שאנשים נמשכים למערכות יחסים (לאוו דווקא זוגית ) בגלל סיבות כאלו, לא ? או שהתחלתי לדבר שטויות !?

כל הכבוד, לילך !

הבנת משהו חשוב באסטרולוגיה : יש קשר בין החלקים האקטיבי והפסיבי : השמש היא אקטיבית, והירח פסיבי. הם משלימים זה את זו. השמש נותנת כוח ואור, והירח משתמש באורה, ומעניק לה כוח בתחום הרגשי. על כן מצבים בהם הירח של מישהו נמצא על השמש שלך,באמת עושים לשניכם טוב. די דומה המצב עם האופק והשמש : האופק מראה את ההצגה שאנו מראים לעולם. השמש מייצגת את ה`אני` האמיתי שלנו. כשהשמש נמצאת על אופק של מישהו, זה יוצר קשר של פנים (שמש) וחוץ (אופק) ואז השנים ממש משלימים זה את זו. בקצור, שני האלמנטים האלה - ירח ושמש, שמש ואופק - הם סימן בדוק לסוג של כימיה בין שני אנשים. שאר החלקים במפה יראו מה יעשו איתה, ואם בכלל.. אבל ללא ספק, זה מראה על פוטנציאל של זוגיות או שותפות כלשהי.

lilach24

New member
איש יקר

שוב תודה רבה על התייחסותך המתמידה ! אני קוראת את תגובותיך גם לחברי הפורום האחרים ופשוט מתענגת מתשובותיך הקלילות, אך החכמות, מלאות חוש ההומור, אך מלאות כוונה טובה השנינות שלך פשוט תאווה לעיניים אז כפי שהתחלתי, כך אסיים איש יקר - יאיר המשך בתגובותיך להאיר לילך

למעלה