יאיר? הנה אתה! ``האור בקצה המנהרה..``

יאיר? הנה אתה! ``האור בקצה המנהרה..``

שאלה לי אליך, בעצם שתיים... (רציתי 4...אבל נשאיר זאת למחר...) ;-) 1. האם קביעת האופק שלי מצריכה שעת לידה מדוייקת? (לא ידועה לי ממש ברגעים אלו השעה המדוייקת...) או שמא מספיק אם אומר שנולדתי בין השעות 2:00 ל - 3:00 בלילה אגב, תאריך לידתי הוא 19.9.80 2. שמתי לב לא פעם כי חלוקות הדעות/גישות בנוגע להתאמה בין מזלות.. חלקם טוענים כי בדר``כ מזלות מתאימים הם מזלות בעלי אותו יסוד למשל אדמה ואדמה... חלקם טוענים כי לא כך הדבר... ודווקא מזלות קוטביים או צורת ``סידור`` אחרת משתלבים טוב יותר... נכון... שמתי לב שאינך חובב שאלות בנוסח ``האם בתולה וגדי מתאימים``? (נו... ממש במקרה חברי בן מזל גדי) ובצדק... וטוען כי הכל עניין של בחירה אישית אבל בכל זאת, אפילו בגדול, אשמח ואודה לך אם לכל הפחות תאיר את עיני בנוגע לדעות/גישות החלוקות הנ``ל... בתודה מראש... אה... וחג שמח! :)

תשובות

1. אכן כן - דרושה שעה מדוייקת 2. לגבי ההתאמה - ההתאמה שאת מדברת עליה היא כללית, אם המדובר באותו יסוד, ואם המדובר במשלים שממול. בכל מקרה יש במפת לידה 10 כוכבים 12 בתים ו 12 מזלות עם הרבה זויות, כך שתמיד יש חלק שמתאים ולא מתאים, וכדי לראות פוטנציאל - צריך לראות את כל המפות, לשבת עם האדם, ולראות מה מכל החלקים האלה יכול להתאים לשלב מסויים בזמן מסויים וגם אז - הוא צריך לבחור בו. בקצור - אי אפשר לדעת מה באופן לא מודע אנחנו בוחרים, אבל מה שכן - כל בחירה היא נכונה, רק שלא תמיד אנו מודעים למניעים האמיתיים שלנו.. קראי את תשובתה של טליה טל קצת למטה מכאן, ותראי איך היא מרחיבה את התשובה בצורה מעניינת. וחג שמח גם לך..

למעלה