יאיר, וואו!!!!!! כמה שאתה צודק

mirit

New member
יאיר, וואו!!!!!! כמה שאתה צודק

אהלן יאיר! אתה כל כך צודק!!! אני רוצה לשתף אותך בהתלבטות שלי ואולי (אם תרצה) לקבל גם את חוות דעתך.. 1) קראתי בתחילת השנה בהורוסקופ השנתי שנותנים אסטרולוגים שונים ואני מוכרחה להיות כנה איתך: במזל דגים נרשם: ``מאזניים יגרמו לכם סבל`` ו- ``להזהר ממאזניים`` וכו`.. יאיר, אז אני הולכת ברחוב ומסתובבת ואם אני מבחינה במאזניים, אני מתחילה לברוח.. סתם... אז צחוק צחוק, אבל כל צחוק משקף משהו מהמציאות לא? ידוע לך למה נרשם כך? האם גם אתה סבור כך? מה הם ראו בכוכבים? 2) ואם עדיין יש לך סבלנות לקשקושים שלי - אני רוצה לשתף אותך ולשמוע את דעתך- למה יש לי קושי רב להתנתק מקשרים שהיו לי בעבר (קושי רגשי הכוונה). האם זה יכול להיות שמזל הירח שלי - סרטן - הוא בעל השפעה? הרי סרטן הם טיפוסים סנטימנטלים, אספנים ממש וחיים את העבר . האם גם, גם זאת הסיבה ? תודות!!! מירית.

תפסיקי לקרוא שטויות של אסטרולוגים טפשים

וזה בהחלט יעשה לך קצת יותר טוב. מה זה `מאזניים יעשו לכם רע` ו`הזהרו ממאזניים` ? איך אפשר לומר שטות מטומטמת כזו, ועוד לקרוא לעצמך אסטרולוג ? בכל פעם שאני שומע שטויות כאלה, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אלה בדיוק האידיוטים שמוציאים שם לאסטרולוגיה, ואחר כך שואלים אותו שאלות מטופשות לא פחות.. כמה חבל. אז.. צאי מהשטות הזו, ותתחילי להיות גאה בעצמך. ולגבי הירח בסרטן - כן, זה מראה על נפש חמה ואוהבת שנקשרת מאוד למקום שטוב לה בו, ולא מתביישת בזה. זו נפש שיודעת לבנות בית ומשפחה, ועד שתמצא את הגבר שאיתו תוכל לבנות את השנים האלה, תני לה קצת יותר אהבה, במקום לרדת עליה ולהציק לה. אחרי הכל, יש לה רק אותך..

THE-SORCERER

New member
דגה יקרה.

קודם כל ארגיע אותך: אף אחד לא יכול לפחוד ממאזניים. אנחנו יכולים להוציא קיטור, אבל אנחנו נחשבים למזל הכי לא מסוכן. לגבי הקשרים שלך, את האלמנט הריגשי אכן אשייך לסרטן, שנוטה לפתח לעצמו נוסטלגיות סגנון ``אהבה ראשונה`` וכו`. אבל את ההיסתבכות והיתר, אפנה לדגים-לשמש שלך. הדגים נוטים לצור קשרים שלא טובים להם... ניראה להם שהם שולטים, שהם עושי ההחלטה, אבל בסופו של דבר, זה הרבה פעמים בגלל הרגישות יתר שלהם, ומהפחד שלהם לתבוע ברגשות. אז בבקשה, לכי בעקבות הלב, באומץ, ואז תימצאי את הקשר שבאמת יהיה לך טוב בו. בהצלחה! שלום ולהישתמע, T.S.

למעלה