יאיר! ווירדאסט! כמה שאלות על אוזניו

BlockBusta

New member
יאיר! ווירדאסט! כמה שאלות על אוזניו

כמה שאלות על אוזניות.. אז ככה, לי יש איזה מיתוס, שאוזניות INEAR (נכנסות לאוזן, הקטנות האלה) תמיד חרא ושומעים בהם טרבלים חזקים ואין בס בכלל, ואת זה אני זוכר עוד מאוזניות SONY שהיו לי פעם, עד לאוזניות שקיבלתי עם הג'נרי... יש כזאת חיה, אוזניות EARBUD טובות? שאפילו מספקות בסים וצליל חלק ונקי? כלומר EARBUDS שיכולות להתחרות באוזניות קשת? אני פשוט חייב לדעת... ---------אה ועוד משהו.. איך ה Sennheiser MX500? ואיך ה Sony MDRG74SL? אלה בעקרון שתי אוזניות שאני מתלבט ביניהן... אם למישהו יש הצעה יותר טובה, הוא מוזמן להוסיף!!! (אגב, אני הולך להשתמש איתם ב ZEN MICRO 5GB... רק שתדעו) בתודה רבה רבה רבה!!! איתי (qmr לשעבר)....

weird dust

New member
טוב ככה

היום השכלול של האוזניות שניכנסות לאוזן (אוזניות כפתור) זה אוזניות שבאמת ניכנסות לתוך האוזן כמו SONY MDR-EX71SL והבעיה שלהן הוא שיש יותר מידי באס לפעמים. אלו אוזניות שחוסמות חלק מהרעש בחוץ והן בתוך האוזן ככה שגם לא חייבים לשמוע חזק בשביל לשמוע משהו. האוזניות הללו עברו שיפור והוא ניקרא SONY MDR-EX81SL שם תוקנה בעיית הבאס. מי שהבין כאן הכי טוב באוזניות לדעתי זה דה ריל דיל.

BlockBusta

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif רבה... מה עם

אוזניות "מאחורי הצוואר" (Behind The Neck)? הדגם שהבאתי של סוני מספיק טוב בשביל נגני MP3? יש לו 24 OHM בהתנגדות.... זה די טוב, לא?

TheRealDeal

New member
אין איפיון סאונד לסוג של אוזניות..

אתה לא יכול לקבוע סאונד ע"פ צורת האוזניה, אלא ע"פ הגודל של הדרייבר אתה יכול להסיק מסקנות לגבי הסאונד, אבל עדיין חייבים לשמוע אותן לפני שפוסלים... יכולות להיות אוזניות ענקיות שישמעו כמו שאני נשמע כשאני שר, ואוזניות קטנות שיעשו בצפר לרוב האוזניות בשוק, ויש כאלה. אין שום קשר בין 2 האוזניות שציינת, הסנהייזר והסוני, 2 אוזניות שונות לגמרי. הסנהייזר לדעתי לא שוות את הכסף ממש, הסוני קיבלו תגובות לא רעות. יש אוזניות של KOSS שאמורות להיות מעולות, Koss Porta Pro, כדאי לבדוק. אם תיתן תקציב ואם יש אפשרות להביא מחו"ל, זה יעזור לנו לעזור לך.

למעלה