יאיר יאיר, מה יהיה על השוורים המסכנים?

toros

New member
יאיר יאיר, מה יהיה על השוורים המסכנים?

מתי כבר יגמר כל החרא הזה (סליחה על השפה, אבל זה מה שזה)?? סוף סוף יוצא לי מרקורי (האופק שלי) מהנסיגה, שהיתה הפעם טראומטית ממש, אבל שום דבר טוב לא קורה לשוורים. התחזיות עגומות. כל פעם יש איזו זוית שמחרבנת לנו את החיים. מה קורה?? ובמיוחד, מה קורה עם האהבה? תודה

מה קורה לשוורים ?

מרקורי עושה את הזוית הזו בעקרב לנפטון, וזה בערך מה שקורה. גם שבתאי חזר לשוורים לעוד חדשיים שלושה. אבל עוד מעט קט מרקורי יעבור לקשת, וכששבתאי סוף סוף יעבור לתאומים לצמיתות הרבה מאוד לחץ ישתחרר גם אצל המזל הזה. אינשאללה.

toros

New member
אפשר בבקשה עוד קצת פירוט בנושא?

חודשיים שלושה? :) מתי בדיוק שבתאי יוצא משור? אחרי הנסיגה האחרונה של מרקורי, אני לא מזלזלת אפילו ביום. מה קורה כשמרקורי נכנס לקשת? ואני לא יודעת אם לשמוח ששבתאי עובר לתאומים (לצמיתות?), כי זה האופק שלי. ז``א שהוא לא ``ירד`` ממני כל כך מהר, אה? מה ההבדל בהשפעת שבתאי בין מזל שמש לאופק? ומה קורה לאהבה של השוורים, יש איזה מגמות מסתמנות? (אני מאד מקוה, אחרת אני הולכת להיוולד מחדש. אי אפשר ככה:) תודה

תשובות לטורוס

1. אז ככה : שבתאי עובר למזל תאומים - ונשאר - בסוף אפריל 2001 1. מרקורי במזל עקרב הופך את הכל לרגשי ודרמטי מאוד, שחור ולבן, חיים ומוות. בלי אהבה אני רוצה גלגול מחדש.. זה מרקורי בעקרב פאר אקסלאנס ! בקשת הוא יהפוך את הכל לכיפי יותר, זורם יותר, והרבה יותר אופטימי ופחות לוחמני. שמש ומרקורי בעקרב כעת, קשה לכל השוורים - זה פשוט קורה מולם, וגורם לתחושת בדידות לא קלה. 3. מה באמת יותר קשה ? שניהם לא קלים. אבל מעבר סטורן על האופק מבשר התחלת גלגל סטורני חדש. סטורן נמצא בערך שנתיים וחצי שנים במזל, וגומר את כל גלגל המזלות אצל כל אחד פעם ב 27.5 - 30 שנה. כעת הוא מתחיל גלגל חדש, ורואה מה בדיוק הספקת בגלגל הקודם שלו.. הרבה אנשים עושים שנויים כשהוא גומר גלגל, כאילו גמרו ללמוד שעור, ועכשיו הם מממשים. כי שבתאי הוא גם המממש הגדול, למרות שהוא עושה את זה בדרך לא קלה.. אבל מה שיותר קשה משבתאי מול השמש או על האופק, הוא שבתאי בבית ה12 לפני האופק - שם רק מרגישים את הלחץ באופן לא מודע, והבדידות היא חזקה יותר. כשהוא עובר על האופק הוא מאפשר לנו להפנים אותו אל חיינו, ולא רק להתמודד איתו, אלא גם להפיק ממנו את המיטב. כשהוא עובר על האופק ונכנס לבית ה 1 הרבה אנשים נכנסים למסגרות חדשות, הם יותר אחריות בעבודה, ואם למסגרת זוגית מחייבת, או כל מסגרת אחרת. אדם דורש מעצמו יותר, גם בתחום האישי וגם בתחום המקצועי, וזה ניכר. ההבדל יהיה, שעכשיו אין לך כל כך שליטה על הדברים, כך לפחות את מרגישה, וכשהוא יעבור על פני האופק לבית ה 1 - תוכלי לממש אותו בחייך, ולהפנים את השעורים שהוא מנסה ללמד אותך. ואחד מהם, אולי החשוב ביותר, הוא לא להתייאש..

למעלה