יאיר יהיה חוקר פוליגרף בפרק הבא!!!!

טיפטיפי

New member
יאיר יהיה חוקר פוליגרף בפרק הבא!!!!

איזה רעיון ענק !!! הוא הולך להיות ממש רעעע!!! סוף סוף!! אבל כמובן שהוא עדיין עם השחור...

טיפטיפי

New member
מה נסגר עם שפיגלמן ושרוף?

הצעד הבא יהיה לצרף את ליהיא???? שפיגלמן תהיה בפרק הבא ,מי שרוצה לראות (לא מומלץ במיוחד) מוזמן להיכנס לאתר של חדר מלחמה זה מופיע שם בתקצי הפרק הבא ,במקום שיראו את לפיד מראים קטע איתה.. אין צדק... ושרוף.. ממש הייתה זוועתית הערב בפרק..נכון?

מילי17

New member
חוקר פוליגרף?../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

חחח זה הדבר הכי טוב שהוא יכל לארגן לעצמו? טוב, אני מסתפקת בכל תפקיד.. מחכה למוצ"ש מאז שירת הסירנה לא ראיתי אותו משחק... ושירת הסירנה היה מעולה. זה בסט אופ זה בסט.
שבוע. והספירה לאחורה החלה.. רוני, הפרק היה מהובים נכון.. מתחיל ממש ללכת חלק...
שבוע טוב אנשים מילי. נ.ב. עינת שרוף? שפיגלמן? מה הלאה? רוני סומק?

טיפטיפי

New member
אכן... מה עם מעבר לים?!?!

אני מבקשת לא לזלזל בשניים וחצי משפטים שהיו לו שם: תותח תודה גברת גולדפרב מאמי!!! מחר תתחברי לאי סי שלחתי לך אי מייל

מילי17

New member
חחחחח סליחה בוס!

האמת שאני דווקא סקרנית לראות את שפיגלמן ויאיר משחקים.. ולא רק מסטולים בשתיים בלילה עם סקרי סקס הכי מצחיקים בעולם! תודי ששם הם הכי הכי

טיפטיפי

New member
הולך להיות מצחיק!!!!!

מעניין אם יהיה ביניהם קשר בתפקידים שלהם בתוכנית.. כמו שכבר הכרנו את שפיגלמן - יהיה בטוח

הילה05

New member
מעבר לים... דפנה רכטר ליאיר לפיד:

"אתה יכול לקחת איתך את המסרק שולץ" ואם כבר עוד קטע קטן: דפנה:"זה בד אנגלי. איפה קנית?" יאיר: "ביפו". דפנה: "לרוזנברג יש בדיוק כאלה חליפות". "זה לא קצת גדול"? יאיר: "זה מתכווץ בכביסה". סרט מקסים.

מילי17

New member
ואפרופו../images/Emo66.gif

"אתה הבן שלומד באונברסיטה?" -"לא, אני השני, זה שלא לומד באונברסיטה..." חח סרט גדול :)

טיפטיפי

New member
קלופס מאוד טעים...

הקלופס שלך מאוד טעים גברת גולדפרב... ו... " מה היו לכם תפוחי אדמה במחנות"? כמה חמוד כמה

למעלה