יאיר יקר שלום

shantya

New member
יאיר יקר שלום

בוקר טוב קודם כל (אצלי לפחות, יום חדש:) כמה נושאים המעסיקים את מוחי כבר כמה זמן: 1. קראתי פעם שבחודש פברואר, כל יום מסמל משהו אחר, כלומר, לדוגמא, בנולדים ביום ה- 12, צפויים לקום אוייבים (ראה אהוד ברק...), ומכיוון ואני ילידת אותו היום (אך לא השנה) רציתי לשאול, לא רק על האויבים, אלא, בכלל, מה זה אומר? 2. בקצרה, כי בטח אין לך זמן או מקום, כיצד היית מאפיין את המזל (דלי), והאם נראה ``עתיד`` (ואני יודעת עד כמה זה לא פשוט לומר, כיוון שיד עוד גורמים מעורבים) לילידת- 12/2/85 ויליד- 11/9/81 .... שאלה הנובעת מסקרנות:) תודה רבה... שלך- shantya

לשנטייה - תשובות

לגבי מזל דלי - כבר דיברנו ואיפיינו רבות את המזל הזה : שכלתני, מבריק, ידידותי ברמה הכללית אך חששן ואפילו פחדן ברמה אינטימית קרובה מדי, בנוי על הברקות ועל הסתכלות כוללת אינטליגנטית מאוד, יצירתי ברמה מנטלית, חוש הומור מעניין, וכו. לגבי עתיד כזה או אחר - הפורום הזה לא עוסק בתחזיות באופן עקרוני. לכן תצטרכו לחכות ולגלות בעצמכם.. לגבי האופק שלך - כל מהות שאלת האופק קשורה בשעת לידה מדוייקת, לא משהו שהוא בין 9 ל 10 למשל, ולכן כדאי קודם לכן להשיג שעת לידה מדוייקת, כי אף יודע דבר למיניהו לא יאמר בודאות משהו שאין לו נתון מדוייק של שעת לידה, ואם בכל זאת יאמר, כנראה שהוא לא מקצועי במיוחד.. בתי החולים רגילים שפונים אליהם בשאלה כזו. התקשרי לארכיון של בית החולים בו נולדת, והשיגי נתון מדויק, אם את רוצה תשובה מדוייקת.

shantya

New member
אממ.....תודה

יאיר שלום: קודם כל שמחתי על תשומת הלב... ותודה על התשובות. השעה המדוייקת, מסתבר, היא 9:55 למען הדיוק:) ויודעת הדבר אשר דברתי איתה, היא לא בחורה מקצועית במיוחד, לכן פניתי גם אליך. בקשר לעתיד- זו לא היה כוונתי, ולאחר שדפדפתי וקראתי קצת בפורום, אני גם מבינה על מה אתה כן עונה:) ואכן, אני חושבת שזה היה קצת לא חכם לשאול, אך, לא יכולתי להתאפק:) (בטוחה שאתה מבין) בכל אופן- עברנו. רציתי גם להוסיף, שאני חושבת ש``נתקלתי`` בך בבראשית, ועל כל פנים, היה פסטיבל מקסים בעיניי.... בניתם לכם כאן ממש קהילה קטנה, וזה ממש נחמד לקרוא ולראות. להתראות בינתיים, ואני מצטרפת...:) שנטיה.

שנטייה - אופק

היי שנטייה : האופק שלך הוא ב 7 מעלות 42 דקות במזל.. שור. לא דגים מעבר לזה - אכן, הייתי בבראשית ומאוד נהניתי. ואם תזכירי לי איך ואיפה נפגשנו.. אשמח לשמוע. יום טוב.

shantya

New member
בראשית, האופק שלי, וכל השאר

יום טוב לכולנו... יאיר, נתחיל בתודה כמובן על האופק, האם קיים הבדל בין השעות 9:55 לשעה 10?? בענין בראשית- היתי כמעט כל הפסטיבל, ואם אני לא טועה, ראיתי אותך בערב השני, ישבנו עם עוד לא מעט אנשים ליד התאטרון, עם תופים וכו:) ולאחר לא הרבה זמן קמה הקבוצה, והחלה להסתובב בשירה. היה ממש כיף, וחוויה לא רגילה, כיף לראות אנשים מחייכים... מקווה שזה אכן היית אתה ושאני לא טועה- בוקר טוב- שנטיה:)

למעלה