יאיר יקר!!!!

LAZAA

New member
יאיר יקר!!!!

יאיר היקר - הצלחת לצערי לאבד את הערצתי במשך שנים רבות כלפיך. תגובה זו נכתבת לגבי הכתבה של אתמול בקשר לשוטר המג"ב. לא מצאה חן בעיניי ההתבטאות שלך כלפיו לגבי צבע עורו ועורו של הערבי שהתעללו בו- ממך לא ציפיתי ליחס גזעני. בכלל כל התייחסותך למרואין הנ"ל היתה מתחת לכל ביקורת. אני לא מצדיקה את המעשה - המעשה הוא גרוע מאוד ולא מוצדק אבל להתנהג ללוחם שלנו בצורה כה משפילה זה ממש חוסר טקט שלא מאפיין אותך. בכל אופן גרמת לי להפסיק לצפות בתכנית שלך ואני בטוחה שלעוד רבים כמוני וחבל. אתה היית בשבילי מלח הארץ דוגמא לרוגע, שלום ודו קיום, ובכן - לא עוד. לי פורת

לוּבּה

New member
לא נראה לי שהבנת אותו נכון בקטע

של הצבע עור. אני לא חושבת שהוא אמר את זה מטעמים גזעניים. לי דווקא נראה שהוא אמר את זה מכיוון של-אתה לא כ"כ שונה ממנו. אז מה ההבדל אם עושים את זה לו או לך?-

LAZAA

New member
בתגובה לתגובה

לובה יקרה! מצטערת מאוד לבשר שהבנתי מאודדדדדדדדדד.. מעבר לזה ההתנהגות שלו היתה כל כך שקופה גם בסוף הראיון שהקהל מחא כפיים והוא העיר: תודה, אני לא מבין למה מחיאות הכפיים.... את זה גם לא הבנתי...... מה בקיצור נמרץ התנהגות לא ראויה לשמה. נא לצפות בוידאו התוכנית ונראה אם הבנתי או לא. יום טוב

לוּבּה

New member
זה לא בא בשביל לתקוף אותך...

קורה לפעמים שיאיר אומר/עושה דברים שאני לא כ"כ אוהבת, אבל במקרה הזה אני ראיתי את הדברים קצת שונה. וחוץ מזה, באמת למה למחוא לו כפיים? הוא השתין על אנשים, כיבה עליהם סיגריות, התעלל בהם. וצריך למחוא לו כפיים?

רבעלשבע

New member
תגובה

אני הייתי אתמול בקהל בתוכנית, והקהל מחא כפיים לו לניר על הדברים הנוראאים שעשה, אלא אחרי שיאיר אמר בסוף הראיון שצריך הרבה אומץ לבוא לתוכנית ולדבר על הכל... על זה מחאו לו כפיים... לא שמגיע לו שום מחיאות, אבל על האומץ שלו לא על המעשים או על המקרה

רבעלשבע

New member
תיקונים+הערה

ךו-לא על האומץ שהיה לו לבוא לתוכנית, לא על האומץ בכלל

ziporet

New member
אני לא מסכימה

יאיר לפיד ממש לא אמר משהו גזעני- הוא התכוון להראות שמדובר באדם באותו גיל, אותו מבנה גוף ואותו צבע כמו של לוי, כלומר מישהו ממש לא שונה ממנו, וזאת ממש לא הערה גזענית. לדעתי יאיר לפיד בתור עיתונאי היה רך מידי עם ניר לוי, מדובר באדם מסכן שפגע באדם אחר בצורה מגעילה משפילה ולא הומנית. בתור מראיין בתוכנית אירוח הוא פעל כהלכה נתן ללוי להשמיע את דבריו ודעתו וממש לא תקף אותו, אבל האם הראיון הזה מתאים לתוכנית אירוח\בידור שאחריו מופיעה הדוגמנית שירלי בוגנים?? לדעתי לא

למעלה