יאיר ,יש התעניינות גוברת

מנטי

New member
יאיר ,יש התעניינות גוברת

במצב הכוכבים ביום ירושלים ה-21.5.01 אתה מוכן אולי להרים את הכפפה ולכתוב את דעתך באשר ליום זה? נתקלתי בכמה וכמה תקשורים שצופים רעידת אדמה בירושלים ביום זה.. יש דרך לבדוק זאת מבחינה אסטרולוגית???? אודה לך מאוד אם תסכים לתת תשובה בנושא. תודה , מנטי

מנטי החמודה - שטויות במיץ לפנינו

במצב הכוכבים אין שום רמז וסימן למשהו קוסמי טרגי. הירח אולי יעשה בהמשך היום זוית של 90 מעלות לנפטון, אבל זה מראה יותר על פנטזיות ובריחה מהמציאות מאשר משהו אחר.. ולגבי תקשורים, שדה פעולה חביב ומוכר שגם אני עובד איתו - מניסיוני הרב, יש הרבה מאוד סוגי תקשורים והרבה מאוד נבואות כאלה או אחרות, שמתבררות רובן ככולן כמוטעות, ולו רק מהסיבה הנ`ל : אפשרות הבחירה האינסופית שכל כך הרבה מדובר עליה, קיימת גם לגבי הקוסמוס. זה היה נכון לגבי כל מלחמות המימדים ששמעתי עליהן שהיו צפויות בעשר השנים האחרונות (שתים בכל שנה לפחות..) וזה נכון גם לגבי כל אירוע קוסמי שאמור להתבטא בצורה מעשית על כדור הארץ בצורה של רעידת אדמה, מלחמה, ועוד ועוד. תקשורים מכל סוג מבחינתי הוא עוד כלי של מודעות, בעיקר פנימית ורגשית, ולא סוג של נבואה שמיימית או תחזיתית כזו או אחרת, שמיועדת להנחית עלינו פורענויות ומאורעות מסוגים שונים. צר לי, אבל אני חושב שלקוסמוס ולכל מה שקורה מבחוץ בכלל, יש דברים אחרים לעסוק בהם חוץ מלנבא רעידות אדמה או אסונות טבע כאלה ואחרים, או לנבא בכלל. אנרגיות דרכן להתפתח, ולא לשרת את החרדות הפנימיות שלנו ברמה הנמוכה ביותר, ולתת לנו אישורים מהסוג של ימי קדם, כשאנשים חשבו שקץ העולם קרב כשהיה ליקוי ירח.. לא לא, התובנות האלה גדולות ורחבות מכדי להיות במקום הילדותי הזה. לדעתי, כמובן.. מצטער, אבל את מכירה אותי ואת הפה הגדול שלי : תמיד חייב להגיד מה אני חושב, ובצורה בוטה. אבל זה כמובן לא אישי, מיסטי חביבתי. את יודעת שאני אחבב אותך לנצח בלי שום קשר לשום דיעה - מכסימום נרעד ביחד ביום ירושלים הבא עלינו לטובה.. :)

מנטי

New member
יאיר יקר...

תודה על התשובה המשעשעת והמעודדת. אין צורך לעצור מלכתוב תובנות גדולות במקום ``ילדותי`` הן ניקראות ונספגות בכל מי שפתוח למסר. אני שולחת לך משהו במייל שתבין לאיזה תקשורים התכוונתי..... וכן נכון...מכסימום נירעד כולנו ביום ירושלים ... ( : יום נפלא לך ממנטי(לא מיסטי...)

מנטי מתוקה שלי

כוונתי ל`ילדותי` בכל מה שמנבא לי אסון מסויים, או מנסה לזעזע את חיי על ידי אירוע חיצוני, בלי לגרום לי לעצור לחשוב להפנים וללמוד משהו. אין לי שום דבר נגד תובנות גדולות - אדרבא, אשמח לשמוע, אולם התובנות הגדולות באמת הן לדעתי אלו שבין אדם לעצמו, ומשם תמיד ההשלכה החוצה. אין שום `תובנה גדולה` בלנבא רעידת אדמה - אולי רק אם רעידת האדמה הזו היא מטפורית, ותבוא מכוון של הבנה ושנוי במערכות המידע שלנו, לגבי תובנות חדשות במובן טוטאלי לגמרי. אולם סתם כך ? כלשעצמה ? לא מעניין אותי אישית, ואפילו גורם לי להתרחק מהמקום הזה. פשוט נראה לי לא אמין ולא אמיתי, סורי. ומהמקום הזה - כן, `ילדותי` היא מלה מצויינת לתיאור אירוע שאין בו חכמה ואמת, אלא רק צורך לגעת בפחדים שלך, כמו ילד שצועק `אמא, הנה מפלצת..`. הבנתוש ? אבל את חמודה..

מנטי

New member
המממ יאיר...

תגיד אז כל מה שנוסטרדמוס חזה נכנס לקטגוריה הזאת של לא רציני ילדותי ולא אמין? לא שאפשר היום להשוות אליו מישהו, הוא היה מאוד מיוחד ומדוייק אבל בכל זאת איך מבחינים בין מסרים אמיתיים-בעליי תוכן משמעותי, לסתם ניבויי שקרי שמתבסס על הפחדה? אחרי הכל יש אינסוף זויות לקלוט את המציאות,וכל אחד ראה גוון מסויים של אותה אמת... וכמו תמיד אני מודה לך על הזמן שאתה מבלה בלענות על כל מיני שאלות מנטיות שכאלו... מוצ`אס גראסייאס, בוונוס נוצ`ס,ממנטי...

למעלה