יאיר לפיד במיטבו מול השופטת בדימוס

ארז81

New member
יאיר לפיד במיטבו מול השופטת בדימוס

כל הכבוד ליאיר לפיד על הקוליות והאינטילגנטיות מול השופטת בדימוס שהתחרפנה והורשעה על צוטטות לבעלה. מסתבר שההיא כנראה עדיין מחורפנת- חטפה רגליים קרות וסירבה לענות לכל שאלה. חמור מזה- היא שיחקה משחקי כוח מול יאיר לפיד (מה זה לא עובר טוב בטלוויזיה...)והיתה באופן כללי פאסיב אגרסיב. הרבה אגרסיב היה שמה... כל הכבוד ליאיר לפיד שהצליח לזרום עם הסיטואציה ולעקוץ בשאלות נוקבות וחדות עם הטקט העדינות המתבקשת מול המטורללת. יאיר לפיד התגלה היום כעיתונאי במיטבו. כל הכבוד.

shirk16

New member
נכון...

הייתי בתוכנית והיא פשוט פוסטמה. איך חתכו לפרסומות יאיר לפיד רץ לבמאי וראו שהם דיברו על מה שהלך שם, והוא נראה מעוצבן קצת...לא רציני. פשוט היא באמת שיחקה איתו משחקי אגו. ואז היא באה לשבת לשתי שניות בקהל והיא כל כך שיחקה אותה, היא ירדה מהכיסא כאילו היא מלכת העולם "עשיתי את זה", לא יודעת לי היה נראה כאילו היא תיכננה את הכל וידעה שהיא באה ולא מתכוונת לענות על כלום. מה שמצחיק זה שלפני שעלו לאוויר היא נראתה לחוצה והוא הרגיע אותה, והיא הייתה נראת ממש חמודה. מסתבר שלא.

אני חושב בדיוק הפוך

הוא התנשא מעליה וניסה בכל דרך להיות צהוב, הוא היה צריך להפגש איתה לפני השידור ולהבין את מצוקתה האישית ולשאול ולחקור מדוע היא מתראיינת וכו' ולא להשאיר זאת ליד הגורל, האשה מעדה וכולם רוצים להכנס לעולמה והיא עמדה על שלה ולא נכנעה למתקתקות, יפה לפעמים לראות בשידור חי גם כאלה שלא בדיוק משתפים פעולה אלו החיים וצריך להתמודד. אשמח לקרוא את הביקורות של מחר ולשמוע גם לדעתם

למעלה